cjira nidaates ben 16.haftadan itibaren hem yağ hem kremini kullanıyorum şuan 35teyim memnunum bir çatlağım olmadı fakat genetik de etkili. Ben kuru tutmamaya calıstım acıkcası
ustbshll nidaates kesinlikle genetikle ilgili iki kutu bitirdim yenisini kullanmamaya başladım yağda kullanıyorum ama çatladım birden çatladım ama benim ikiz o yüzdende olabilir dicem ama çok bir karnımda çıkmadı bilmiyorum
karyarzgr nidaates 3 arkadaşım kullanıyor hatta o markanın bebek şampuan ve nemlendiricisini de almış bende çatlak kremini alacağım bebek için emin değilim ama kendim için olan kremlerini alırım
eebrulli cjira yağını hamilelik sonrası kullanım için diye söylüyorlardı ama bir zararı olmaz demi bendede var kremini kullanıyorum sadece
Nisannurr Birşeye yaramadı ama zaten doktorda çatlayacaksa her türlü çatlat kreme boşuna para verme dedi
cjira Nisannurr her türlü çatlayacağını sanmıyorum arkadaşım hiçbir şey sürmedi çatlağı olmadı dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor ben yağımı sürüyorum çatlayacaksa da bebisten hatıra deriz :)))
Nisannurr cjira çatlayacaksa her türlü çatlar dedim zaten , yani genetikse ne sürsekte boş. Yani doğumdan sonra çatlak tedavisi olmayı düşünüyorum ben
cjira eebrulli açıkçası öyle bir şey duymamıştım ama ben bir sıkıntı yaşamadım başka kullandığım yağlar oldu onlar alerji yaptı doktoruma da sordum kullanabilirsin demişti
eebrulli cjira ne güzel sıkıntı çıkmadıysa :) peki o yağı sadece karın bölgesine mi sürüyorsunuz yoksa genel tüm basen bacak bölgelerinede mi dahil ediyorsunuz?
cjira eebrulli biraz ruh halime bağlı:D karın bölgesine hep uyguluyorum bazen basen bölgeme de yapıyorum ama selülit için doğumdan sonra bir rutin oluşturmayı düşünüyorum o zaman dahil edicem yorumları iyiydi selülit konusunda da
eebrulli cjira bende o zaman yağını kullanmaya başlayım cesaret edememiştim Hindistan cevizi yağını ve o kremi kullanıyordum bir şans vereyim bir kaç kere bakalım nasıl olcak . Teşekkür ediyorum :)
cjira eebrulli rica ederimm:) isterseniz doktorunuza da danışın içiniz rahat etsin, sağlıkla gelsin bebislerimiz
eebrulli cjira doktorum tamamen bana bıraktı bir kaç marka önerdi ama senin vücuduna hangi iyi geliyorsa onu kullan dedi en çok :) aynen sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh 🙏🏼🙏🏼
nidaates Ben şuan bebek yağı ile krem kullanıyorum ama çevremdekiler hindistan cevizi yağı öneriyorlar ona başlayacağım bakalım ama benim hindistan cevizi yağı çok önceden kalma inşallah bir zararı olmaz
nidaates arasmom0101 Allah bağışlasın gözünüz aydın olsun doğduysanız yiyin nasıl olsa Bebek uyutmicak yoracak o esnada kilo verirsiniz
arasmom0101 nidaates sağol sizin de sağlıkla gelsin inşallah 💕 öyle diyip yemekten baya kilo aldım zaten biraz durdurmam lazım kendimi 😊