incitanemm Elikkk 39+4 olucaz 00.00 itibarı ile ama henüz bi doğum belirtisi yok yarın kontrolüm var bakalım 😊
Elikkk incitanemm illaki doğacak son hamilelik günlerinin tadını çıkar ben 32 haftalıgım insan çok heycan yapıyor
Denal incitanemm gebe okulunda sadece nefes egzersizini var ....ne kadar suruyo eğitim ve saatleri nedir
incitanemm Denal emzirme ile ilgili yenidoğan bakımı nefes egzersiz beslenme pzt salı günleri var öğlen 1 de başlıyo
Bebegimcanimm Ben de şehir hastanesine gidiyorum çok memnunum doktorumdan haftaya gebe okuluna da gitcem şehir hastanesi devlet şartlarına göre gayet iyi bence.
Akddy Cigdm normal olursa 1 eylül dedi, sezeryan olırsa 20,21 Ağustos gibi alır herhalde. Senin ne zaman
Cennetkaya Arkadaşlar dun sordum her doktorun sezaryen fiyati giris ucreti farkli ben deniz beye gittim 1600 dediler. Fethi beyde 2000 liraymış 1 gece yatış ameliyat ve bebegin rutin kontrollleri bu sekilde .
GulayyAlp İyi günler acaba Elazığ Anadolu hastanesinde isteğe bağlı sezeryan fiyatı nedir acaba bilenler var mı?