Dil Merhaba hanımlar ben Elazığ’da Anadolu hastanesinin Doğum fiyatlarını soracaktım yapan var mı sezaryen ve normal Doğum ?
senayck Dil bende il dışından muayeneye gidicem merak ettim muayene ücretleri ne kadar fethi hanay oraya geçmiş iyi bir doktordu birde binası değişmiş galiba yabancıyım oralara eskiden park 23e yakındı şimdiki bina nerede acaba
Duygusims Dil ben geçen hafta sormuştum ebe ile doğum 600 doktor ile 1.100 eğer sezeryan ise 1.500 demişlerdi. Ben figen hanıma gidiyorum memnunum. Yeni yeride baya iyi temiz bi sıkıntı yok gibi görünüyor.
Mervesahin Dil ben daha bugün sordum normal Doğumu ebe yaptırırsa bir buçuk milyar doktor giriyorsa iki milyar dediler 🙃
Dil senayck bizim doktorumuzda 5 aydın fethi bey. Çok memnunduk hastanesinden de kendisinden de. Ama Anadolu hastanesine geçmesine çok üzüldüm. O hastaneye pek güvenemiyorum hijyen konusunda. 🙄
Akddy Dil bende aynı durumdayım ya fethi beyi bırakmak zorunda kalıcam yada medikali . Anadoluya bende güvenmiyorum
Dil Akddy yine bir kaç kontrolüme oraya gidecem bu arada yeni yerde Doğum yapanlar olursa öğrenmiş olurum diye düşündüm. Sonuçta fethi bey iyi bir doktor olduğu için onu tercih etmiştim ben her ay şehir dışından geliyorum üstelik sırf fethi bey için
Akddy Dil haklısınız fethi bey için gidiyoruz sonuçta bakalım doğuma kadar, anadoluda doğum yapanlardan bilgi ediniriz en azından
Esrakyatc Bu hafta Fethi hoca oraya geçti diye bizde oraya muayeneye gittik eşim sordu ebe ile Doğum 1500 tl doktor ile sezeryan 2000 tl demişler. Fethi hocaya giriş muayene ücreti 100 tl hanımlar. Bende Anadolu hastanesine güvenemiyorum. Ama doktorum bana ve ekibime güven dedi. Doğumuma 15 gün var mecburen Anadolu hastanesinde yapacam Doğumu bakalım nasip 🤭
aynut23 Akddy yeni v inası çok iyiymiş diye duydum bende fethibeye gidiyorum figen hanım da istanbula gidecekmiş sanırım."
Kbryns1682 Kızlar bende il sıkından geliyorum Fethi beyin hastasıyım çok kafam karıştı gerçekten hastane konusunda
Elikkk Kızlar mis gibi şehir hastanesi açıldı niye tercih etmiyorsunuz ben 7 aydır gidiyorum çok memnunum doğumuda orda yapicam odalar tek kişilik tertemiz ebeler güler yüzlü özel hastaneye vereceğim parayida bebeğime harciycam
incitanemm Elikkk bende sehir hastahanesinde dogum yapicam ins 38+2 olduk gebe okuluna gittim bi kac kez ebeler cok iyi gercekten oraya gittikten sonra guvenim artti acikcasi odalarda ozelden hic farki yok ins dogumumuzda guzel gecer
Denal incitanemm gebe okulunda sadece nefes egzersizini var ....ne kadar suruyo eğitim ve saatleri nedir
incitanemm Elikkk evet başladı pzt salı günleri var önser ebe var orda onunla irtibata geçebilirsiniz