abakadoveannesi sedaantepli inanın tecrübe ve deneyimim yok kendiliğinden oldu, Rabbim sizede gönlünüze göre nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah 🥹💘
yazisiltisi abakadoveannesi merhaba benimde son adet 21 temmuz bende 30 temmuzla 3 ağustos korunmasız ilişki oldu cts kan verdim negatif dünde erken gebelik yaptım negatif çıktı sizce olma ihtimali var mı herşeyimiz benziyor sizle
abakadoveannesi yazisiltisi ne desem yanlış olur inanın bilemiyorum, ama gönlünüze göre olur inşallah 💘
sedaantepli yazisiltisi evet bugün ayın 20 si daha regl olmadım.biraz daha bekleyeceğim. 23 ndede olmaz ise kan vercem.
sedaantepli Bugün yaptım testi ben sanki ilk dakkalarda silik hafif gördüm ama emin değilim tabi. Siz görebildiniz mi?
mlkpc sedaantepli benimde 22 regl başlıyo ama kasık agrım çok fazla regl olacakmışım gibi test alıp yapsam çıkarmı acaba gün içinde
sedaantepli mlkpc gecikmeye bağlı . Bence . Daha ben benimkin den bile emin değilim. Sizede hayırlısı olsun inşallah.
sezgi14 abakadoveannesi bekleyınce olmuyor sankiyaa beklentıye girince .. ben nezmanki kafamda bitirdim o işi ozman gebe kaldım