abakadoveannesi 28 Temmuz ve 3 Ağustos da korunmasız ilişki oldu 29 temmuz doğurganlığımın ilk günüydü 3 Ağustos da en yüksek olduğu gündü yarın regl olmam gerek ama korkuyorum sizce tutma ihtimali var mıdır
pelosu abakadoveannesi korunmasz ilşki varsa elbette tutma ihtimali vardır stres yapmayın akışa bırakın zira stres daha cok etkiliyor herşeyden 🌼
bebekisteyen abakadoveannesi yarın sabahtan bir test yapın elbette vardır neden olmasın ki ne kadardır deniyorsunuz
abakadoveannesi pelosu stresten değil de inşallah olur diye heyecan yapıyorum. Yarın sabah test yapacağım geceden reglim gelmezse. Rabbim isteyen bekleyen herkese ve bana da hayırlısıysa nasip etsin sağlıkla inşallah 🥹💘
pelosu abakadoveannesi öyle oluyor sizde haklısınız rabbim en doğru zamanda nasip etsin kucagınızı boş bırakmasın sizin ve isteyen herkesin 💘
sezgi14 abakadoveannesi bekleyınce olmuyor sankiyaa beklentıye girince .. ben nezmanki kafamda bitirdim o işi ozman gebe kaldım
abakadoveannesi Esma006 yarın hastaneye de gideceğim aslında garanti olur versem iyi olacak gibi sadece çok korkuyorum🥹
sedaantepli Benim de en son regl 23 temmuzdu bu ay korunmasız ilişkilerim oldu 4/6 ağustos Gecikme yaşarsam eğer artık durumum gebelikle ilgili netleşirmi ? Tecrübelerinize göre Deneyimlerinize göre. 🙂
abakadoveannesi sedaantepli inanın tecrübe ve deneyimim yok kendiliğinden oldu, Rabbim sizede gönlünüze göre nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah 🥹💘