sndyy_4343 vanilyalibuse ben malesef hala sigara içiyorum ondan dolayı olabilir diye çok korkuyorum 😔
vanilyalibuse sndyy_4343 kuzumm 🥺 doktoruna da bir sor yanlış bir şey söylemeyeyim, çok zor ama bebeğinin sağlığı için bırakman en doğrusu 🤍
sndyy_4343 vanilyalibuse keşke inşallah bırakırım ama gün geçtikçe daha çok artıyor doktoruma da yalan söyledim içmiyorum dedim🙄😔
vanilyalibuse sndyy_4343 kız neden yalan söyledin belki bir yönlendirme yapar ya da başka bir şey ne bileyim, bence yarın söylemelisin
sndyy_4343 vanilyalibuse eşimde kızdı zaten orda seni bozmak istemedim dedi ama söylemezsen ben söylicem dedi bende yarın söylicem işte 🙄 utanıyorum
derya_1010 sndyy_4343 söyleseydin ben söyledim napıcaklar sanki uyarırlar içme gerilik olur büyümez falan diye ayrıca batmalar tabiki sigaradan değil canım malesef bende tek tük içiyorum konuya sonradan dahil oldum birazcıcık 🤭
sndyy_4343 derya_1010 olsun olsun daha iyi 😙 ben sabah başlıyorum yatana kadar ilk başlarda tek tük içtim bebeğe bişi olmasın die ama azıtmaya başladım
derya_1010 sndyy_4343 günlük 5 tane diyorlar zaten hani hiç içmesen daha iyi derler ama o seni daha strese sokar o yüzden 5 tane derler vücut alışmış sonuçta tabiki bırakırsan çok sevinirim adına bende daha başaramadım onu ama inşallah sen başarırsın 🤲🏻
pofidikanne sndyy_4343 o zaman sen özele gidiyorsun ben o haftalarda özele gitmedim devlet de söylemiyor zaten 😄
sndyy_4343 pofidikanne evet özele gidiyorum canım devlet kanser ediyor beni 🙄 nerdeyse dövecekler dinlemiyorlar vır vır vır kendileri konusuyor gönderiyor anksiyetem tutuyor konusamıyorum 😆
pofidikanne sndyy_4343 hahaha doğru diyorsun bende öylesine gittim memnun kalmazsam özele devam ederim dedim ama şimdilik devlet iyi özel ıvır zıvır inciği cinciği bi sürrü ne varsa para alıyor yeminle kollarım mahvoldu 😄
sndyy_4343 pofidikanne öyle şeylerde devlete gidiyorum kan sonuç felan olunca devlette yapıp özeldeki doktoruma sonuçlarımı gösteriyorum🤭
oklc sndyy_4343 Kızlarrr Buda benim Bebişin resmi doktor 14. Haftada erkek 16. Haftada kız dedi Buda bacak arası 16. Haftaya ait tahmini olan var mı çok arada kaldım
pofidikanne sndyy_4343 çok iyi yapıyorsun ben uzun zaman oldu kendi doktoruma gitmeyeli adam görse beni oo gelmiş benim hastam der 😂😂