sndyy_4343 Kızlar çok heycanlıyım yarın cinsiyet öğrenme günümüz erken haftalar inşallah yanılmasız öğreniriz çok kişi bana yorum yaptı yarın bilenleri buraya etiketlicem saat 11 de randevum 🥹
Mavi1602 sndyy_4343 ay çok heycanlı benimde tam 1 ayı var öğrenmeye nasıl geçicek bilmiyorum☺️ sağlıkla gönlünüze göre versin rabbim
pofidikanne sndyy_4343 o zaman sen özele gidiyorsun ben o haftalarda özele gitmedim devlet de söylemiyor zaten 😄
sndyy_4343 vanilyalibuse aminn inşallah öncelik sağlık allah zaten gönlümüzü biliyor 🤭 bende gün yaklaştıkça erkek hissetmeye başladım 🥹
tugbaa_sezercanak @“sndyy_4343”#p411375 sndyy_4343 sndyy_4343 canım Banada tahmin yaptın sen hep erkek dedin bugün 12 haftalık oldu
sndyy_4343 vanilyalibuse yaaa öğrenmişsin ne güzel 🥹 allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallllah 😍umarım bende öğrenirim
vanilyalibuse sndyy_4343 amiinnn inşaallah 🥹💞💖 tüm bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelsinlerr 🥰🙏🏻
sndyy_4343 vanilyalibuse amiin birde bişi sorucam benim sürekli sağ tarafıma kramp giriyor mesela uzanıyorum ya birden sağ tarafımda sanki sıkışma oluyor bebek orda diyemi