Ayse3695 rumeysakulg ben ebe arkadaşımı aradım bebek hareketlerı normalse bır nokta kan bır sıkıntı yapmaz dedı oda hamıle 24 agustosta doğumu var onunda korkma dedı acillik bırsey yoktur dedı
rumeysakulg Ayse3695 artık ağrı falan fazlalaşırsa öyle giderim hata mı yapıyorum bilmiyorum birde açılma varsa sonradan da geri dönülemez ama işte
rumeysakulg Ayse3695 aynen buradan irtibata geçeriz inşaAllah Bende merak ederim sizde haber verin lütfen
Ayse3695 rumeysakulg tamam dır mutlaka verırım bakalım hangımız önce doğuruyor bu arada sezeryan mı normal mı sızın
rumeysakulg Ayse3695 valla hiç planlı değil ilk doğum olacak nasipse normal üzerinden gidiyorduk bi aksilik olmazsa niyetimiz o yöndeydi
Ayse3695 rumeysakulg benım ıkıncı kızım 5 yaşında sezeryan Buda pazartesi gıdıcem bakalım gün verıyor mu doktor
aysblz rumeysakulg 30. haftada sancım var diye yatış vermişlerdi serum ve ilaç vermişlerdi doğmasın diye sancınız da varsa bi muayne olmak daha iyi nst bakarlar açıkılık var mı bakarlar
rumeysakulg Ayse3695 gittim çok şükür açılma vs yok sancılarda çok düzenli değil bebeğin başı 2 hafta önden gidiyormuş o yüzden oluyor sanırım baş geliş birde