rumeysakulg Kızlar dünden beri adet ağrısı gibi ağrım var afedersiniz rahim ağzım ağrıyor arada batma gibi oluyor Az önce tuvaletten sonra hafif silinik pembe leke gibi birşey geldi normal mi bunlar
melisasak35 rumeysakulg hayır normal değil kontrole gidin nişanınız olabilir her lekelenme nişanda olmayabilir
Ayse3695 rumeysakulg rumeysakulg canım 34+6 dan selam sabah aynı şekilde bir nokta kadar leke vardı pembe korktum devamı gelmedı kızımdan biliyorum nişanım gelmıstı ve jelımsı kahverengıydı bu tam pembe bır nokta kadardı sadece sonrasında bırsey yoktu sadece ara ara regl sancısı gıbı gelıyor bebek hareketlerı ıyı şuan ebe arkadaşımı aradım bırsey olmaz ondan dedı bır nokta kadarsa dedı ama bebek hareketlerını takıp et dedı
kslcvrye rumeysakulg aynı bendede oldu hastenedeym şuan canım aynı haftamdayiz 4cm açılma olmuş yatırıyorlar bakalım sende ihmal etme
Ayse3695 rumeysakulg nasıl oldunuz kanamanın devamı geldı mı yoksa nokta kadar dan sonra devam etmedı mı
blnmyld rumeysakulg canım doktoruna danış mutlaka inşallah bişey yoktur 🌸 nişan kahve ve ip gibi kan oluyor diye biliyorum ben
kslcvrye Ayse3695 nokta kadardi çok yoktu öyle ama benim sancida vardı ara ara hastaneye geldim hemen aldılar açıklığın var diye
rumeysakulg Ayse3695 yok çok şükür devamı gelmedi ama düzenli biraz kasılma oldu ve adet ağrısı gibi Şuan anlayamıyorum kasılma var gibi alıştım mı ama öyle artmıyor ama 10 dk da bir neredeyse oldu
Ayse3695 rumeysakulg ıyı çok şükür sancı aralığı düşer 10 dk da bir 5 dk da bır bebek hareketlerını takıp edın ona dıkkat edın kesinlikle benımde arada kasılma oluyor du bu 2 saattır bırsey yok
Berivanilky rumeysakulg muhtemelen sancınız başladı. Henüz erken ama serumlarla durduruyorlar acilen doktora gidin