yamanabi Theaydins özelde tam 13haftada söyledi değişirmi dedim yok %99dedi dün devlete gittim sormadan söylemiyordu sordum oda aynısını söyledi
Theaydins kubracilekci yaa çok sevindim sağlıkla gelsin🥰🥰 Zeynep kamilde mi öğrendin özele mi gittin?
kubracilekci Theaydins Ümraniye’de Özel Sondurak Ümran tıp merkezi Zeycan hanım bir tane kadın doğumu var zaten düşünürsen muayene ücreti 2000₺ 💖🥰
busrasrr Theaydins özele para verme cinsiyet için ya herhangi devlet hastanesine randevu al en yakınını bu haftalarda söylerler bana söylemiştiler tam da bu haftada pat diye
Theaydins busrasrr ya aslında pozisyondan dolayı göremedi ama bidaha gitsem hani sistemden görüyorlar ya son geldiğin tarihi erken diye bişey derler mi ki?
Theaydins kubracilekci valla çok iyi oldu ama sigortam yok benim acaba sigortasız ne kadar🥲 şu an şehir dışındayım ama pazartesi ben de gitmek istiyorum meraklardayizz😁😁
kubracilekci Theaydins Ooyyy maşallah 🧿 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin inşallah 🥹🥰🐣
Theaydins hurremsultann_ teşekkür ederim bizimkinin fotoğrafını yakalamak biraz zor oldu hemen bakıyorum sizinkine
Theaydins hurremsultann_ benimkinde böyle bacak arası resmi yok yandan cekebildi doktor burası testis burası penis diye gösterdi fotoğraf eşimde kaldı gelince eklerim buraya ama sizinki erkek gibi duruyor kızlarda bacak arası boş oluyor çünkü