kubracilekci Theaydins eninde sonunda belli olacak işte ama tabi insan merak ediyor ilk gebelik mi sizin 🐣
Theaydins kubracilekci hayır ikinci benim 6 yaşında bir kızım var🐣 en fazla doğuma kadar saklar dimi 😂
Hatice_11 Theaydins 15+2 de gitmiştim öğrenmiştim 3 gün sonra tekrar başka bı doktora gittim öğrendim canım . Kahvaltimi yapıp Çikolata yemiştim hareketliydi rahatlıkla gördü ☺️🌸
Theaydins Hatice_11 ya ben de aslında kahvaltı yaptım meyve suyu içtim hatta hareketli olsun diye ama bebem hiç keyfini bozmadı 😁
kubracilekci Theaydins Oyy Allah bağışlasın Rabbim ömürlerini uzun etsin inşallah 💖 Benimde 2 buçuk yaşında bir kızım var belkide 2. Yi bu yüzden daha çok merak ediyoruz 😂
Hatice_11 Theaydins bitter çikolata ye canım o daha etkili . Rabb’im gönlüne göre versin inşallah 🌼☺️
Theaydins kubracilekci amiin rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın canım 🤍 benim çevremde hiç kız olacak diyen yok herkes erkek bekliyo sende durumlar ne 😂
kubracilekci Theaydins Vallahi bendede aynı herkes beni o kadar ikna etti ki erkek olacağına rüyalarımda hep erkek çocuk görüyorum 😂
Theaydins kubracilekci ya ben bütün gece rüyamda cinsiyet partisi gördüm bı pembe çıktı bı mavi çıktı 😂😂😂
kubracilekci mertunn ana sayfada solda 3 çizgi var oraya basıp resim yükle diyorsun resmi yükleyip linkini alabilirsin ☺️
Theaydins kubracilekci evet evet takibe alıyorum seni hem haftamız yakın hem de sanırım yakın bolgedeyiz kaybetmiyim 😂
Theaydins Hatice_11 bir dahaki sefere öyle yapacağım 🤗 amin canım çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah💕
Theaydins kubracilekci yaa çok sevindim sağlıkla gelsin🥰🥰 Zeynep kamilde mi öğrendin özele mi gittin?