annekiz6141 Aybix inanki bizde şaşırmıştık bende büyük kızımı mesela 11+6 da öğrenmiştim 😂🙊 olmaz boyle yanlışlık derdim ama oluyor yani hemde özel doktor 😂
allyslife Aybix hiçbirimiz doktordan daha doktor değiliz🫠 doktoruna güvenmekten başja çaren yok ama haftası küçük, alışveriş için detaylıyı bekle çok bir şey kalmamış zaten, indirim de hep oluyor merak etme😂
Aybix allyslife evet🤭 detaylıya girememekte korkutuyor beni. Doktor yeşil alan açmadı ve İnternetten randevu almak zorundayım ama hep dolu gösteriyor. Üç haftam falan var umarım bulabilirim.
annekiz6141 Aybix evet testislerini görüyorum dedi hehsgeghsssba çok ağlamıştım çıkarken bende ikinci kiz istiyordum 😂🙊 kızım oldu şükür 🥰
annekiz6141 Aybix benim kız 20 hafta sa bile göstermedi kordonu almış bacak arasına onla oynuyordu hdhdhs büyük kizimda mesela ne var ne yok meydandaydi 😂🤣
Aybix annekiz6141 yaa evet göstermeyen göstermiyor. Bende geçen gittim işte göstermiyor dedi bakalım.
allyslife Aybix 3 haftan yok, yanlış hesapladın sanırım. Detaylı 19-24 arası öneriliyor, ideali 22-23.hafta. Senin daha yaklaşık 9-10 haftan var yani. İlla ki bulursun randevu, bir sonraki kontrolünde perinatolojiye yönlendirme açarlar zaten.
annekiz6141 Aybix Sağlıklı olsunda gerisi çokta önemli değil 🥰 umarım istediğiniz olur sağlıkla alın kucağınıza
temmuzonbir gunescan canım net bişey demem yanlış olur ama vücut yapısına göre kıza benzettim kafa yapısına göre erkek ama baş çevresi bazen önde gidip daha sonra normale dönüyor ölçüm olarak daha sonra yine bakarız istersen kız demek istiyorum
Aybix allyslife şuan 16 nin içindeyim. Yirmi de girmek istiyorum çünkü gideceğim doktor o zaman daha iyi görebileceğini söylüyor ki genelde öyle gidiyor hastaları ona sanırım. Arkadaşım da 22 de gitmiş. Hatta ona biraz söylenmiş bebek büyümüş diye. İnan bende bilmiyorum ne yapacağım.
eeren Aybix canım kordon olması imkansız 😂 her 2 pozisyonda da net erkek 😬 31.haftaya giricem cinsiyet 19 haftadır belli ama ben yatak gibi gereçler hariç fazla birşey almadım.
Aybix eeren İnsan burada da okuyunca etkileniyor. Olabilir hani olmaz değil de işte insan kuşku duyuyor. Detaylıya girememekte korkutuyor beni. Randevudan dolayı malum. Yaa ben çok aceleci davranıyorum herhalde. Sürekli elimde telefon bebek giysileri, araç gereçleri bakıyorum inan🙈🤭
temmuzonbir Aybix en iyi detaylı ölçüm haftası 22 olarak biliyorum ben canım 22 için büyük denmez yani 26 olsa anlarım da
allyslife Aybix 13+3 yazınca yukarıda ona odaklandım🤦🏻♀️ ben 22+6′da gittim şehir hastanesine ve doktor asistana oh be büyük bebek her şey net görülüyor bak demişti. Küçük bebek çok uğraştırıyor tekrar çağırmak zorunda kalıyoruz işte büyük olunca her şey daha net görülüyor demişti. Çevrem de hep 22′de gitti, sorun yaşamadı. Her doktorun yaklaşımı farklı, ondan kaynaklı olabilir🫠
Aybix temmuzonbir evet benimde kafam karıştı. İdeal bir zaman aslında yirmi iki hafta. Bende sanırım laf duymak istemediğimden erken gitmek istiyorum. İnşallah bulabilirim.