Aybix Kızlar ya inanılmaz heyecanlıyım ve geçen sefer post açmama rağmen içime sinmedi yine açıyım dedim. Benim bebeğime 13+3 de özel de doktor kesin erkek dedi ama neler okuyor duyuyoruz. Küçüktü ya hani belki değişir falan diyorum kordon olabilir mi ki bu? Bir an önce netleşsin istiyorum indirime çok güzel şeyler girmiş almak istiyorum. Siz de bakar mısınız?
rosatue Aybix o 3. Bacak gibi şey kordon olamaz 😅 bariz bir şekilde erkek. 2 kızım var. Kesinlikle böyle bir şey olmuyor. 15 haftalık erkek bekliyorum şu an, aynı böyle gözüküyor ultrasonda.
Aybix temmuzonbir yaa 🙈🤭 aslında kesin demesine rağmen yine de acaba diyor insan bu aralar çok okudum burada böyle değişti kordondu diye sanırım içim rahat etmiyor. Birde geçen doktora gittim. Göremiyorum annesi bacakları kapalı dedi galiba anlayamadım doktor yaşlı olunca😅 kuruntu yaptım galiba. Sağlıkla gelsin ya çok sabırsızlanıyoruz onun için. 😊
temmuzonbir Acele etme bir şey almak için detaylıya kadar bekle kesin erkek olarak görüyorum ben ama ne olur ne olmaz
Aybix temmuzonbir detaylıya girmeyi çok istiyorum ama yeşil alan açmıyorlar burada ve inşallah bulabilirim internetten randevuya bakıyorum hep dolu gösteriyor. Giremeyeceğim korkusu da başladı :(
temmuzonbir Aybix evet burda değişen çok oluyor ama seninki değişmez pipisi gayet görünüyor 😀 sağlıkla kavuşun inşAllah canım keyfle büyüt yavrunu 🩵
Aybix rosatue kızzz videodan ekran görüntüsü aldım ben aslında çıkıntı küçük duruyor bak. O görünen kafası mı ki🤭😅
Aybix temmuzonbir yaa teşekkür ederim güzel dileklerin için. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza😊
annekiz6141 Aybix inanki bizde şaşırmıştık bende büyük kızımı mesela 11+6 da öğrenmiştim 😂🙊 olmaz boyle yanlışlık derdim ama oluyor yani hemde özel doktor 😂
annekiz6141 Aybix evet testislerini görüyorum dedi hehsgeghsssba çok ağlamıştım çıkarken bende ikinci kiz istiyordum 😂🙊 kızım oldu şükür 🥰