delalinannesi sudelacinberk kalp atışını duyduktan beş hafta sonra kontrole gittim .. gördüklerime inanamadım resmen bir mucize var içimizde 🥹 Rabbim hepimize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin endişelerin çok normal ama kendini bu endişelerle yıpratma sakin kal bol bol su iç her şey harika olacakkk 🌸🌸🌸
sudelacinberk delalinannesi yaaa teşekkür ederim beni 15 gün sonra tekrar çağırdı görüsmeye doktorum, günde 1.5 litre içiyorum simdilik yükseltmeye calısıyorum 🌸 sağlıkla gelsin hepsi
delalinannesi sudelacinberk afiyet şifa olsun inşallah 🙏 çok güzel olacak korkma unut gebeliği mutlu ol hep 🌸❤️
dgnelif Genelde doktorlar 15 günde bir mi çağırıyorlar kontrole mesela benim 6+5 olacak yarın, kalp atışı ı da duydum çok şükür.Sıklığını neye göre ayarlıyorlar bilen var mı ?
delalinannesi dgnelif benim doktorum özelde, kalp atışını duyana kadar her hafta kontrole çağırdı duyduktan sonra da ayda bire döndü kontroller 🌸
sinemts dgnelif ben 5. haftada gittim 15 gün sonra gel dedi özelde benim doktorum ama haftalık çağırmadı neye göre ayarlıyorlar bilmiyorum valla
aleynazeyne dgnelif ilk betahcg 4haftalıkken pozitife çıktı 10gün sonra gel dedi keseyi gördük sonra bir 10gün sonra gel dedi kalp atışını duyduk. Sonra 3hafta sonra gel dedi şimdi onu bekliyorum. 9haftalıkken gitmiş olucam 3hafta sonra cagircakmis bir sonrakinede öyle diyorlar sonra 2hafta sonra sonra ayda bir olacakmış
sudelacinberk delalinannesi 5. Haftamda çok ağladım çok duygusaldım herseyi abarttım ağladım resmen ama bu hafta daha bilinçli hareket ediyorum takmıyorum gülüyorum geçiyorum 🥹 tecrübesizlik işte öğreniyorum zamanla 🌹🌸🌸
delalinannesi sudelacinberk ben de öyleydim inan ki ama geçiyor o dalgalanmalar yarın 13 olacağız biz inşallah iyi düşündüm hep iyi oldu sen de öyle yap ❤️
sudelacinberk delalinannesi maşallah 🥰 dinleyeceğim tavsiyelerini çok sağol canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
asoss1217 tavananna merhaba bende 4+4 üm geçen ay bi kaybım oldu . Arada bir kasıkladımda sızı rahminde sızı oluyor gibi sizde de öyle mi korkuyorum geçen ayın psikolojisini atlatamadım
eblt hifal uzun bir yolculuk yapacağım yola çıkmadan önce her şeyin yolunda olduğunu bilmek istiyorum dediğim gibi umarımmm karından duyulur ben de öyle daha rahat ederim ama vajinal de bakılırsa yapılacak bir şey yok ☺️