sudelacinberk susamitanesi amin vallahi insanın hayat kalitesini etkiliyor bulantı gelince bende terleme baş dönmeside yapıyor biraz zayıfım ondan olabilir sanırım
user73742809 Bende sadece ara ara hafif kasık ağrısı, memelerimde hassasiyet ve hafif uykusuzluk var sizin belirtileriniz nasıllll, henüz mide bulantım olmadı
susamitanesi user73742809 inşallah hiç olmaz mide bulantısı çok zor oluyor benim de göğüs hassasiyeti arada hafif kasık ağrısı oluyor 2 gündür de bulantı var kaç haftalıksınız 😊
minik_ku user73742809 bende uykusuzluk bulantı halsizlik var Rabbim hepımizin yardımcısı olsun 6+4 deyiz, bende keseyı 5 haftalıkken gördük çok şükür kalp atışı içinde perşembe gıdecem
dgnelif Ben de öyle bulantılarım izin vermiyordu hiç zaten 🥲yeni bir kaç gündür iyiyim. İnşallah tamamen bitmiştir. Senin bulantıların, halsizliğin oldu mu ?
sudelacinberk dgnelif son sürat devam bende bi çamaşır katlıyorum 1 saat yatıyorum 🤣🤣 yemek saatim bi geçsin başlıyor bulantı hemen
dgnelif susamitanesi 6+4 geçen haftadan bugüne kadar çekiyordum 1-2 gündür azaldı gibi hissediyorum çok dua ettim ama 😅
sudelacinberk user73742809 muhtemelen görürsün cnm bende keseyi o zaman görmüştüm dünde kalp atışı dinledik 6+4 bugün 🌸