2bebelihayattttt sati2211_ evet bugünde test yaptım regle 4 gün vardı bir şey çıkmadı 3. Ay olacak bizim nerdeyse denememiz yumurtlama takibi yapıyorum ama tam gününde ilişki olmadı bu ay bir iki gün kala bir kere olmuştu
zhrrmom youaremyprayer bende tek taraflı yumurtalık ağrısı çektim. Resmen sağ tarafım dökülüyor gibiydi. Birde bu gebeliğimde yerleşme kanaması da yaşadım. Yumurtalık ağrısı için dr. Gittiğimde 350 ile gebe olduğumu öğrendim
Efsun-00 youaremyprayer ben iki gebeliğimde de bel ağrısı çok çektim. Regli ağrısının 10 katı falan 😅
meryemy93 youaremyprayer valla sık idrara çıkma geceleri özellikle benim yaşadığım en belirgin belirtiydi şeker hastası oldum herhalde dedim aklıma hamilelik gelmedi sonra regla yakın göğüs hassasiyeti çünkü reglımda göğüslerim ç hassaslaşmaz benim
mnnak eblt bende de alt karın bölgemde oturtup kalktıkça sızı oluyordu sonra göğüsler olduğundan daha çok hassas sonra zaten adetin geciktiyse test yapıyorsun ve silik çizgi çıkıyor
cano_1 Kubra-nisan ben yarın vereceğim iki gün sonra dediler. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah yükselmiştir 🤲💖
Kubra-nisan cano_1 evet değerim 310 iken 370 olmuş doktor dış gebelik olabilir dedi şimdi araştırma hastanesine gidiyorum
Kubra-nisan cano_1 çok kötüyüm korktuğum başıma geldi inşallah bu doktor yanlıştır da dış gebelik değildir