leylaannesi Bizimki tek sefer de oldu diye dedim onu 😅 o konuda doğru daha çok küçük yarabbim sabır versin yardım etsin ben bile düşünüyorum nasıl yaparım diye 3 aylık zor🥲
fikretbaciniz ikiprensannesi___ amin inşallah sorunlu insanla ömür geçmiyor çocuk sayısı artıklarda mahkum kalıyor insan kendi ailesi ile de arası iyi değil Rabbim yardımcısı olsun inşallah
HakanKemal fikretbaciniz aslında şuan ailemin yanına gitsem kabul ederler ama bir ton laf yerim babamdan şiddet görmüştüm hamileyken o yüzden eşim ailemle konuşmamı istemiyor
HakanKemal ikiprensannesi___ 3 defa düştü merdivenden bana yaşattıklarını çekiyorsun yavaş yavaş dedim sabaha kadar uyuyamadı sabahta özr diliyor eskisi gibi takmıyorum laflarını dedim yatılı iş bulurum alırım çocuğu giderim yüzünü göremezsin sustu sabah
kalbimdekiminik HakanKemal ah canım kadınlara el kaldıran erkekler beter olsun inşallah senin yerinde olsaydım Allah korusun direkt sığınma evine giderdim babanlara gitsen orda da şiddet görüyorsun
_pearl HakanKemal yaparken pişman değiller sonucundan pişman oluyorlar Allah ıslah etsin kocanı canım