lokismommy gencannee_ hiç bilmiyorum valla aylık iğne yaptırıyormuş normalde o da artık her ay her ay yoruyordu beni 3 aylık implant taktırdığım ilk ay hamile kaldım dedi 😐
lokismommy gencannee_ diğer korunma yöntemlerinin en ağır yan etki yapanıymış bende sadece onu biliyorum o yüzden taktırmak istemiyorum 🥲
HakanKemal busbus222_ gidemedim canım eşimle sabahtan beri kavga ediyoruz yanlışlıkla oğlunun tırnağını keserken etini kesti diye bana demediği kalmadı eğer hamileysem inşallah değilimdir aldıracağım bu herifi ikinci kez baba yapmak istemiyorum oğlumda yaşadığım sorunları tekrar yaşayacağım biliyorum zehir edecek yine
gencannee_ HakanKemal sakın aldırma lafını duymamış olayım küçücük bir bedeni aldırmak olur mu hiç eşine duyduğun öfkeyi bir candan çıkarma canını sıkma inşallah Herşey gönlünce olur canım😍
temmuzonbir HakanKemal bazılarını elime verseler kaldırımdan kaldırıma fırlatıcam canım biride senin eşin, taktığı şey delik mi yırtık mı niye bakmıyor o zaman takarken, ne olursa olsun çocuk riski her türlü var hiç ilişki falan yaşamasın
busbus222_ HakanKemal yaa ne diyeceğimi bilemedim inşallah her şey daha güzel olur hakkınızda olursa da kısmeti varmış demek ki üzülmeyin inşallah iyi olur
HakanKemal gencannee_ eşimde istemiyor bu bebeği sabah eğer hamileysen doğurmayacaksın aldıracaz dedi
gencannee_ HakanKemal yaparken düşünseydi nasıl böyle bir şey söyleyebilir çok konuşmaya hakkı varmış gibi sanki
ikiprensannesi___ HakanKemal yaparken düşünseydi bacım onu yazık ya aynı bnm herif gibi gaddar vizede down sendromulu olabilir demişti doktor sonra işte öyle olursa aldiralim bakamazsin öyle bir çocuğa demişti çok ağladım hatta buraya ağlayarak post açmıştım aklıma o geldi
HakanKemal ikiprensannesi___ benim gibi birinden çocuk yaptığı için pişmanmış ikinci pişmanlığımı yaşamak istemiyorum dedi
Maya07 HakanKemal benimde 4 buçuk aylık nasıl oldu anlamadık 8 haftalık hamileyim ve benimde sezeryan😭😭
_pearl HakanKemal yaparken pişman değiller sonucundan pişman oluyorlar Allah ıslah etsin kocanı canım
fikretbaciniz ikiprensannesi___ kocası sorunlu haksız değil ki valla Allah gardım etsin ben bu yüzden inşallah yoktır dedim çünkü eşiyle arası çok limoniydi bebek 40 günlük olunca adam pişman oldu barıştı
HakanKemal ikiprensannesi___ 3 defa düştü merdivenden bana yaşattıklarını çekiyorsun yavaş yavaş dedim sabaha kadar uyuyamadı sabahta özr diliyor eskisi gibi takmıyorum laflarını dedim yatılı iş bulurum alırım çocuğu giderim yüzünü göremezsin sustu sabah
leylaannesi Siz yine iyi ben sadece 1 kere korunmadan yaptım şuan 4+3 hamileyim 😅 22 aylık da kızım var