Babyy_Mom selo48 Çok güzel, farklı farklı duyguları yaşamanız nasip olmuş. Rabb’im üçüne de sağlıklı, uzun, hayırlı ömürler nasip etsin inşallah. 🙏🏻🌸🤗
semaa1202 selo48 ultrasonda kaçar kg geliyorlar peki, benimkiler gününü zoraki yakalıyor biri hep geri kalıyor niyeyse düşünmeden kafama takmadan edemiyorum
esra_2023 selo48 merhaba maşallah sübhanallah kiloları çok iyi doğmuşlar ben de 34 hafta 4. Gün çift yumurta ikiz gebeyim de şey merak ettim siz bu doğuma girmeden önce ultrasonda ölçtüklerinde size bu kiloları mı söylediler yoksa daha fazla ya da daha az mıydı kiloları söylenenle tam tuttu mu acaba onu merak ettim :)
emin1333 selo48 yaaa maşallah Allah hayırlı evlat eylesin inşallah cnm demiki doğum yaptın darısı başımıza inşallah bebeklerin durumu nasıl normal doğum mu yaptın 🥰
-Cennetkusuannesi- selo48 valla umut oldunuz sağlıkla alın kucağınıza bende çift yumurta ikizlerine gebeyim 19 haftalık. Sürekli temkinliyim bişey olur mu diye rabbim banada tüm bekleyenlerede göstersin bu haftaları sağlıkla inşallah
selo48 emin1333 açılmam hiç ağrı sancı hissetmeden 10 cm oldu çok kolay bir doğum beni bekliyordu ama bizim büyük kız kafasını kanala sokacağına havaya bakmaya başlamış o yüzden sezeryana alındım son anda ☺️
emin1333 selo48 ayy şansına bak nasip kısmet cnm benim oğlumda öyle ayni senin kız gibi olunca sezaryen oldu yoksa acilmam 9 cm olmuştu sağlıklı olsunlar da gerisi gelir zaten