selo48 İlk günler hamileliğimi öğrendiğimde buraya yazmıştım hatırlayanlarınız vardır . Tek yumurta ikizi kızlarıma hamile olduğumu doktorların bahsettiği riskler yüzünden endişelerimi …. Hepsi geçti arkadaşlar . Hiçbir olumsuzluk yaşamadan 36. Haftaya girdim bugün . Bir yerlerde endişe eden kafasında sürekli kurup düşünen canım anneler varsa umut olsun diye yazıyorum . Şimdi heyecanla minik kızlarıma kavuşmayı bekliyorum . Darısı tüm anne adaylarının başına ❤️😍🥹
merveedal selo48 ayyy böyle postları görünce çok mutlu oluyorum maşallah darısı benim de başıma kızlarımla 26. Haftadayız bizde çift yumurta ikizi❤❤ Sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah saglıkla kucaklarımıza alalım🌸🌸
buketbuk selo48 hayırlı uğurlu olsunnn. İkiz olduğunu ne zaman öğrendiniz? Ben 6 haftalık hamileyim keseyi gördük embriyo saklanıyodu kalp atışı da tek gibiydi
emin1333 selo48 ayy maşallah böyle ilerleyen ikiz anneleri görünce mutlu oluyoruz bende 26.5 darısı başımıza gün verildi mi yada ne zamn doğum olacak diye birsey dedi mi doktorunuz
selo48 buketbuk Ben 7. Haftada öğrendim ikiz olduğunu. İlk gittiğimizde tek bebek vardı kalp atışı duymak için doktor 7. Haftada tekrar çağırdı. Sürpriz yaptılar bize 🙈❤️
selo48 emin1333 haftada bir kontrole gidiyorum . Nst bağlanıyor. Şuan sancı vs yok . Yalancı kasılmalar çıkıyor ufak ufak . Dün kontrole gittim . Her şey yolundaydı . Keyifleri yerindeymiş. Cuma tekrar gideceğim . İkisi de normal doğum pozisyonu almış . Normal doğum olacak sancımın ya da suyumun gelmesini bekliyorum ❤️🧿🥹
meryys selo48 Yaa böyle gönderileri görünce umut oluyor 🥰 inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız evlatlarınızı🫂🐣🐣 Bizde 26+4 olduk tek yumurtalarımla hergun endişe 🥹🥹
selo48 meryys lütfen tadını çıkartın . Bu haftaya kadar gelmişsiniz bundan sonrasında Hiçbişey olmaz 🙏doktorum bana 25 den sonra rahatla artık demişti 🥹 sağlıkla kavuşun 🙏❤️🧿
emin1333 selo48 yaaa maşallah çok sevindim sizin adınıza inşallah normal doğum olur sağlıkla kucaginiza alırsınız 🥰
semaa1202 selo48 yalancı kasılmaların sıklığı ne peki ben 32. Haftadayım tek yumurta ikizi benim de gece gündüz cok sık oluyor bende
meryys selo48 Aminnn inşallah 🥰🙏🙏 aslında doktorum pozitif 🙏 sizinde alt karına baskı oluyor muydu az bir ayakta dursam hemen alta doğru baskı oluyor bende🥹
selo48 meryys tabi artık 28. Haftadan sonra olmaya başlamıştı . İki tane birden bebek var annesi çok normal 😊🥹🧿
Perim2 selo48 çok sevindim adınıza İnaşşah sağlıklarda kucağınıza almak güzellikle büyütmek nasip olsun kızların isimleri ne olucak bizede fikir olsun 🌸🌸
selo48 semaa1202 bende de oluyor . Yerleri kalmıyor bebekler büyüdükçe . Düzenli aralıklarla gelmediği sürece kasılma sorun yok diyor benim doktorum . Yalancı sancı oluyor aslında
semaa1202 selo48 geceleri ne zaman uyansam kasılmış buluyorum rahmimi o yüzden tedirgin oluyorum ama şükür bebeklerin hereketleri normal, artan bi sancı yok, sağlıkla alın kucağınıza inşallah, darısı da bizlere olsun