Derin3455 Eşim den benim tahlil erim temiz amh:0, 34 çok düşük dedi doktorum 3 sene dir bebek için uğraş iyoruz zio Max ile özel horman ilacı verdi kullanıyorum çarşamba günü Rahim filimi çekilecem doğal yolla hamile kalamaz mıyım bu değerle aşılamaya doktorum zaten yanaşmıyor yapmam dedi olursa tüp bebek dedi en son ihtimal ile siz olsanız ne yaparsınız. 29 Temmuz regl başladi 4 bitti yumurtlama döneminde lekenme hemen arkasından iki gün regl oldum neden böyle oldum anlamadım
sedaelifeymen Derin3455 benim amh da aynıydı aşılama yapmadı direk tüp bebek yaptı doktor. 8 tüp bebek denemem de başarısız oldu. Doktor bana 4 yıla kalmaz yumurtaların biter mecbur yapmalıyız denemeliyiz dedidiği için yaptırdım ben. Ama 4. Yılda kendiliğinden bebeğim oldu. Arkadan tkerar hamile kaldım ikinci oldu. Artık bitmiştir yumurtalarım diye düşünürken o amh değerininden 10 yıl sonra kendiliğinden tekrar hamile kaldım hemde korunurken… Şimdiki aklımla o yıllara dönsem asla tüp bebekle uğraşmazdım. Ama o zamanki aklımla doktor ne derse yaptım. Yaşınız 35 üstü değilse bekleyin derim.
sedaelifeymen Derin3455 doğal yollar arıyorsanızda ben nevşehirn kozaklıda kaplıcaya gittim kadın hastalıklarına çok iyi geliyor orası. Ben iki bebişimdede oradan geldim hamile kaldığımı öğrendim.
elisamommy Derin3455 Benimde Yaşıma Göre Amh Düşük Yaş 23 Amh 1.08 Di… Ama 0.1 İle Bile Doğal Yoldan Hamile Kalan Var Sadece Amh Belirlemez Kalıp Kalmayacağını Canım Diğer Değerlerin Nasıl Kuzum
gizemiaaa Derin3455 doktorunuz olabileceği söylemiş aslında yanaşmıyor dediğiniz en doğru karar bence çünkü aşılama gereksiz. amh düşük ya yumurta oluştu diyelim ama kalitesi bilinmeyecek o ay aşılama olacak tutmama olasılığı çok yüksek o yüzden en doğru karar rahim filmi ardından tüp bebek. Biz hepsini denedik en son tüp bebek yaptırdık keşke diyorum hiç aşılama ile vakit kaybetmeseydik
Derin3455 sedaelifeymen ay çok sevindim valla umut oldunuz rabbimi size de iyi günlerini göstersin inşallah🙏
bbk28 sedaelifeymen amh’nız 0,34 gibi bir değerken bu değer sizi 10 yıl götürdü mü yani?😳 bende 28 yaşındayım amh 0,22 tüp bebeğe başladım sadece bir yumurta çıktı bugün Opu oldum yarın döllenip döllenmediği belli olacak. Tüp bebek sürecine başladıktan sonra biraz pişmanlık yaşadım çünkü doğal yolla sanki daha kolaymış gibi gelmeye başladı😢sizin gibi kişilerin hikayelerini görünce doğal gebeliğe daha çok içim ısınıyor.Doktorum havuz yapalım her ay bir iki ne çıkarsa dedi ama çok zor bir süreç her ay ipneler ilaçlar maddi kısmı hiç söylemiyorum bile.Allah yardımcımız olsun🌸
aysi93 Derin3455 benim Amh değerim 0,04 tü yani keşke 0.1 olsa bari diyordum o bile bana yüksek geliyordu 🥲 ben bu değerle doğal hamile kaldım sakın Amh değerine takılıp umutsuzluğa kapılma önemli olan kaliteli 1 yumurtanın olması yeterli. Sormak istediğin birşey olursa istediğin zaman sorabilirsin ☺️
bbk28 aysi93 ne kadar sürede gebelik elde ettiniz acaba? Benimde amh yerlerde aylardır bununla uğraşıyorum 😢 tüp bebeğe başladım bugün bir yumurta ile Opu oldum🥲 yaşınız kaçtı bir de?
ozlem_syy Derin3455 öncelikle doğal yollardan sağlıkla kucağınıza bebişinizi almayı diliyorum 🙏❤️ yaş çok önemli bir faktör. belki inanmayacaksınız ama benim amh 0.05 ti.. yok denecek kadar az. üstelik 28 yaşındayım. burada yumurta sayısından çok kalitesi önemli. doğal yoldan gebe kaldım. siz yinede rahim filmine mutlaka girin, rahim filminden sonra biraz dinlenin derim psikolojik olarak ve rahim için. sonrasında rahim içinde polip, miyom vs varmı onlara da mutlaka baktırın. rahimiçi temiz olduktan sonra ve stres yapmadığınız da kendiliğinden olur inşallah.🙏 kendinize odaklanın gezin, kitap okuyun vs size iyi gelen ne varsa ona odaklanın.🥰
ozlem_syy Derin3455 sırf para için hemen tüp bebek diyorlar, aşılamaya dahi yanaşmıyorlar. siz doğal yollarla kendinizi destekleyin. soğan suyu kür, yumurtalık güçlendirici besinler, bol su, spor, vitamin değetleri takviyeleri vs
mertunn Bacım 91 haziran doğumluyum ben düşünmüyorum tüp bebek filan dış gebelikle sağ tüpüm alındı on ay önce amh bi hastahanede 0,70 birinde 0,50 çıktı inanma doktora çok
mertunn Derin3455 evet , kesinlikle kendine deneme payı ver yaşın müsait ben kaç yaşım bak tek tüplüyüm yine veriyorum çünkü dış gebelik de olsa döllenme yaşadım değerim on binlere çıkmıştı , demek ki döllenme yeteneğim var. Allaha önce sonra bana verdiği vücuda güveniyorum. Doktorlar hemen der zaten tüp bebek diye. Deneme payını herkes hakeder.
mertunn bbk28 ne zaman menopoza gireleceği hiç bilinemeyen bir şey. 0,1 in altına düşmedikçe asla yıl verilmez
sedaelifeymen bbk28 o süreci hatırlamak bile istemiyorum sizi anlıyorum maddi manevi çok yıpratıyor insanı.. bende 24 yaşındaydım öğrendiğimde bu durumu o zaman başladık tüp bebeğe… En son denememde transfer yapılabilecek kalitede embriyo bile oluşmamıştı bende. Hamile duası yapayım gece gece anne olmak isteyen herkese Allah sağlıklı bebişler verir inşallah
aysi93 bbk28 ilk teşhiş 29 yaşında kondu bana Amh 0,34 dü sanırım. Ben o süreçte çok fazla iş stresim vs olduğu için bu durumun çok üstüne gitmedim çocukta düşünmediğim için önemsemedim hatta. 1 yıl sonra kontrol amaçlı baktırdım o dönem işide bırakmıştım 0,04 çıktı resmen şoka girmiştim bu kadar hızlı düşebileceğini hiç düşünmemiştim. Biraz fazla uzattım ama ben bu değeri gördükten sonra 10dan fazla tüp bebek merkezi ile görüştüm hepsi o kadar moralimi bozdu ki psikolojimi iyice bozdu . En son tavsiye üzerine bir doktora gittik folikül takibi ve infertilite diyetisyeni ile beraber çalışmaya başladım. 7. Yada 8. Ayda kalmıştım sanırım
ozlem_syy bbk28 9 aylık bir süreçti fakat içerde polipler varmış 2 buçuk ay önce fln histereskopiye girdim. tüplern önünde polipler varmış doktor temizlemiş. 3 hafta fln iyileşme sürecim oldu. kürtaj gibi bişeydi zaten. 2 ay sonrada doğal yoldan hamile kaldım. rahim filmine girecektim ondan çok korkuyordum çok dua ettim.. darısı size doğru ve en kısa zamanda olsun inşallah.🌸🙏