mucizemmm46 Fatmanur_0416 evet merdiven tıkanma sebebi oy oy aslında normal doğum için bol yürüyüş egzersiz lazım ama son haftalar nasıl yapılacaksa
Fatmanur_0416 mucizemmm46 valla aşkım hamileliğin başından yürüyüş önemli ya biliyon mu aslında nasip ya valla bende çok şey yaptım olmadı sezaryen oldu
Fatmanur_0416 mucizemmm46 fazla uzanma istersen ben dikkat etmedim ama son haftalarda göbeğim büyüdü ya 37 den sonra ağır geldi nefesim gidiyordu
blnmyld mucizemmm46 Valla benim karnım aşağıda 30 haftaya gireceğiz hep aşağıdaydı erken doğum vs ihtimali de yok doktorum rahim ağzı kısalığına vs hep bakıyor herkes diyor sen erken doğurursun karnın düşmüş diye korkuyorum bende ya 🥲
mucizemmm46 blnmyld yaa 🥺acaba benim ne zaman düşecek belki rahatlar mide yanmalar azalır canım Seninde tam vaktinde gelsin inşallah sağlıkla
blnmyld mucizemmm46 Acaba daha yuksrı çıkmadı mı 🙈 bazen mide taraflarımda falan vuruşlarını hissediyorum senin kaçıncı haftada tam anlamıyla yukarıdaydı
Busranur_mnts mucizemmm46 ben o kadar indiğini kasıkta vs hissetmedim doğum yapmadan 3 4 gün önce göğüs kafesim rahatladı kaburga kemiğime kadar dayanıyordu bebek 3 4 parmak aşağı inmişti o hafta doğum yaptım