mucizemmm46 Bebek aşağı ne zaman iner kanala iniyor aşağıda oluyor ya kasıklarda hissediyorsun doğum yakın derlermiş herhalde o zaman
parildayanyildiz2 mucizemmm46 38de oldu benim 39+3üz aşağıya baskısı var ama düzenli sancı bekliyoruz🤦🏼♀️
Fatmanur_0416 mucizemmm46 çiçeğim belli oluyor o benim de 37 de falan düştü nasıl anladım normalde hayatta oturarak nefes alamazdım zor gelirdi uzanmam lazımdı yayılmam gerekiyordu benim yalancı sancılar 36 da falan başladı serum falan verip sancıyı kesmişlerdi 37 rahat oturmaya başladım nefes alıyordum
blnmyld mucizemmm46 Valla benim karnım aşağıda 30 haftaya gireceğiz hep aşağıdaydı erken doğum vs ihtimali de yok doktorum rahim ağzı kısalığına vs hep bakıyor herkes diyor sen erken doğurursun karnın düşmüş diye korkuyorum bende ya 🥲
parildayanyildiz2 mucizemmm46 evet benim farkedildi göğsümün altı çok doluydu aşağı indi görüntü olarak bile 4 parmağım sığıyor oraya elini koyunca ve bebeğimi kasığımda hareket ettiğini hissediyorum
mucizemmm46 parildayanyildiz2 evet benim de göğüs altı çok dolu birde ortası da şiş yani inmemiş daha o zaman
mucizemmm46 Fatmanur_0416 çünkü üst sıkıştırma yapmıyordu alta indiği için rahatlamıştın demi ya bence 36+4 oldum acaba ne zaman inerrrrrr
beyzaygun Ya bide şey oluyor herkes karnın düşmüş doğum yakın diyor 🙄 sezeryan annelerinin korkunç rüyası öyle diyenlere sinir oluyorum bir benmi öyleyim tabi normal doğum bekleyen anneler için güzel bişey
Fatmanur_0416 mucizemmm46 iner seninde bende üst taraf aşırı sertti oturmak zulüm gibiydi aniden rahatlayınca anladım çünkü bu sefer de göbeğim aşağıya baskı yapınca wc ihtiyacı daha çok artmıştı 😵💫
Fatmanur_0416 mucizemmm46 bazen çok bazen az ama sürekli o hissiyat vardı bende sanki turuyormuşum lavabomu öyleydi
Fatmanur_0416 mucizemmm46 sorma uyuyamıyorsun hep o hissiyat var acaba suyum gelir mi ya altıma kaçırsam of çok zordu
mucizemmm46 Fatmanur_0416 hamilelik cidden zor şuan yani nefes almakta zorlanıyorum eşim diyor o nasıl nefesler diyorum baskı yapıyor ne yapayım nefesim hızlanıyor zor alıyorum sesliymiş
Fatmanur_0416 mucizemmm46 kız merdiveni kaç dkda çıkarsın Allah bilir ay o da sıkıntı bende aşırı çarpıntı yapıyordu ama varya bazen kalbmin sesinden uyanıyordum öyle sert bir şekilde ağzımda atıyordu vicudum titriyordu hamilelik cidden zor hep yeni hastalıklar çıkıyor bende hemoroid oldu tiroid yüksek çıktı valla zor
mucizemmm46 Fatmanur_0416 evet merdiven tıkanma sebebi oy oy aslında normal doğum için bol yürüyüş egzersiz lazım ama son haftalar nasıl yapılacaksa