fikretbaciniz semakasim ben sordum böyle bir hizmet yok dendi ve odam tekti ama yine de eşim alınmadı
atanamayansokrates Devlet Hastanesi’nde doğum yaptım, odalar tek kişilikti. Refakatçi olarakta eşim kaldı. Zaten beni önceden bilgilendirmislerdi, eşin kalabilir diye.
meltem4050 semakasim kırşehirde tek kişilik odalarda var ben tek kişilikte kalmıştım denk gelirse veriyorlar
busrabaskal semakasim bizim devlet çok güzel ultra lüx genelde tek oda ve eş alıyorlar önce almıyorlardı doğumda odanda oluyor 1 hemşire 3 ebe 1 çocuk bakımcı hemşire ilgileniyor.bende gezerken öğrendim 26. Haftada gezdirip doğum için bilgi veriyorlar
Gamze-06 semakasim şehir hastanesinde tekli oda var ama şans işi ücretli değil. 2 kişilik oluyor ama fazla değil. Üniversite hastanelerinde ücretli tekli oda oluyor
minigim038 semakasim şehir hastanesinde tekli odalar var ama ücretli değil kime denk gelirse artık eş refakatçi giremiyor sadece ziyaret saatinde içeri alıyorlar. Fakülte hastanesinde ücret karşılığı tekli odada kalabilirsiniz onlar kabul ediyor
ikiprens_birprenses_28 semakasim Ben Aksaray da yaşıyorum canim burda özel odalar var. Ama hemsirelerle konuşup eşim kalacak yanımda tek odaya olursa kalacak kimsem yok dediğinde yanına pek hasta vermiyorlar . Ellerinden geldiğince herkesi tek bırakmaya özen gösteriyorlar .
ilkheyecanim_ semakasim tekli odalar oluyor denk gelirse size tabi erkek kabul ediliyor bana tek oda denk geldi eşimin kalmasını istemedim kv kaldı normalde 2li oda oluyor o anki şansa göre denk gelir
asil15 semakasim tek odalarda oluyor ama önceden ayrılıyor kısaca sanırım tanıdıklar on planda oluyor artı tek oda bile olsa es kalamıyor çünkü koridorlarda yürüyüş yapanlar oluyor kabul etmezler yani
senaygok semakasim 2018 de şehir hastanesinde doğum yaptım talep bile etmeme rağmen tek kişilik odaya alındım ani doğum oldu eşim şehir dışındaydı annem refakat etti sancı doğum lohusa aynı odada oldu