semakasim doktorlar normalde de gün veriyor erken gelirse bilmem ama verdiği güne konuşursun bendede ilk doğumumu Ümraniye araştırmada yapmıştım normal doğum için 38.haftamda öyle anlaşmıştık ozaman özel oda mevzusunu bilmediğim için tutmamıştım sezeryan felan oldum refakatçi sorunum vardı sancımı lohusa katında tekli odada çektim doğumhaneye alındım sonra bnm ne zmn doğuracağım belli olmadığı için doğumumu yaptıktan sonra boş oda olmadığı söylenildi mecbur ikili odada kaldım ikinciyi zaten özelde yaptım devletler doğuma almadığı için üçüncü de zeynep kamil de çok güzel doktora denk geldim hani 37. Haftanda gel gün belirleyelim dedim oda mevzusunu da hastanede bi araştırcam ama bi kaç kere doğumhane kapısında eşlerini bekleyenlerin telefon konuşmalarına şahit olmuştum boş oda şuan yok diyorlar tanıdık yokmu araya koysak demişti ordada var heralde öyle konuştuklarına göre bakalım çünkü iki tane 4 ve 2 yaşlarında çocuk larım var onlara annem babam bakcak eşimden başka refakatçim yok hani bakalım. Çünkü özel odayı sadece doğum için tutan olmuyor başka hastalarda tuta biliyor demişlerdi ozamanlar bana.