Mavideniz26 elisamommy 31 çektiği için kız olma ihtimali de vardı zaten genel olarak erkek çok oluyor bu sayıyla
ins ins gamzeder1_ çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı bir şekilde kucağımızda nasip etsin
haticeeebalkan 11 haftalıkken doktor erkek dedi 14 haftalıkken gittim kız dedi sizce ne yapmam gerekiyor
haticeeebalkan 4 Mayıs son adet tarihim 11 haftalıkken gittiğim de erkek dedi şuan 14+5 gündeyim gittim tekrar kız dedi doktor sizce doğru mj
haticeeebalkan gamzeder1_ burda kesenin fotoğrafını nasıl ekliceğimi bilmiyorum onu ekleseydim belki daha netleşir
haticeeebalkan gamzeder1_ bende erkek diye hissediyorum ama doktorum cinsiyeti 14 farklı söyleyince farklı bi duygu haline büründüm
haticeeebalkan hilalnurr merhabalar benim de tahminde bulunurmusunuz doktorum 11 haftalıkken erkek dedi 14 haftalıkken kız dedi
oklc zuzu_59 Kızlarrr Buda benim Bebişin resmi doktor 14. Haftada erkek 16. Haftada kız dedi Buda bacak arası 16. Haftaya ait tahmini olan var mı çok arada kaldım 🤭
zuzu_59 haticeeebalkan forumda sol köşede üç noktaya sonrada resim yükleye basın. Oradan istediğiniz resmi yükleyin sonra link olarak kopyalayıp buraya yapıştırın