Hilal6969 elisamommy ben aldim seni takibe canım düşünüyorum gibi tam emin olmamakla beraber doktorum öneriyor da gidicem gibi sanki
elisamommy Mavideniz26 Her Sene Değişen Birşey Mi Değişmeyen Bir şeyse 12 Haziran 2023 Bakar Mısın Canım
derya_1010 elisamommy çok ufak ama bacım fındık kadar doktor bilememiş daha 😅 neyse gönlün olsun tahminimce erkek şimdlik 🥰🤲🏻
elisamommy derya_1010 Ufak Kız Daha 8 Haftalıktı Orda İnsan Merak Ediyor İşte Suan 9+6 Yim Bakalım 11. Hafta Randevum Var
elisamommy Hilal6969 Bende Geçen Hafta Dr Gittim Kayıt Açmadı Ultrasona Ya Bakalım Haftaya Gidicem İnşallah Sıra Bulabilirim Bulamazsam Özelde Gidicem Artık Canım
derya_1010 elisamommy haklısın canım insan merak ediyor tabiki haftadan dolayı büyüyor daha net anlaşılıyo şimdi bazen yanılıyor insan hayırlısı olsun inşallah canım benim 🤲🏻
Azrq dün doktor bizede bi tahmin yapti ama ilk başta boş cinsiyet görünmüyor dedi sonra erkek dedi sizde bakarmisiniz
haticeeebalkan hilalnurr merhabalar benim de tahminde bulunurmusunuz doktorum 11 haftalıkken erkek dedi 14 haftalıkken kız dedi
Mavideniz26 elisamommy 31 çektiği için kız olma ihtimali de vardı zaten genel olarak erkek çok oluyor bu sayıyla