Funda- habibe66yks özeldi ve ikizlerime yaptırdım ben … ishal kusma tarzı hastalıkları 1 gün içinde atlatıyoruz çok şükür 🤲🏻 yaptırılması önemli bir aşı diye düşünüyorum.
muuzoo Ben ilk çocuğuma yaptırdım ikinciye de inşallah yaptırıcam,kardeşim kızına yaptırmadı 4 yaşındaki çocuk bu sene rota oldu ve perişan oldular afedersin altını tutamadı artık su gibi tuvaletini yapmış çok üzüldüler pişman oldular
yeniigebe habibe66yks ben ilk kızıma yaptırmıştım ondan mıdır bilmem 3 yaşında grip olma sayisi bile bir ikidir ben aşıya bagliyorum nasip olursa 2. kizima da yaptiracagim
busrabaskal habibe66yks brn yaptırdım eşimin tarafından yaptırmayanlar oldu ve eşime ne gerek var diye baya zorladılar laf söylediler.sonra çocuğu 10 gün rotadan hastanede yattı ölümden döndü.çok özür dilediler sonra bizden.ben dedesinden ve babaannesinden aldım rota parasını düşünün.o kadar çok laf söylediler. Rota çok yaygın çevremde herkes yaptırıyor.menenjit çok yaygın değil ama o daha ölümcül.ben işk kızımda yaptırmadım .2. Bebekte kararsızım
yaseminkarakus0728 ghostty canım süresi oluyor. İlk dozunu en geç 3 ay 15 günlük olana kadar yaptırman lazim
ghostty yaseminkarakus0728 2. Ayın son günü yaptıracagız canım muayenemiz var. Teşekkür ederim bilgi için🤗
fatos_7610 habibe66yks ben yaptırdım özel aşı o benim oğlum rota oldu iki gün yattı hastahanede Allahtan hafif atlattı aşıdan kaynaklı benim teyzemin oğlu oldu rota o iki hafta yattı hastahanede rota çok kötü ya