ghostty habibe66yks biz 3. aya girecegız yaptıracagız. Özel aşı oldugu ıcın aileye bırakılıyor ama önemli diye biliyorum. Menenjit vs gibi.
minikmucit habibe66yks bu platformda kimse sana yaptırma diyemez çünkü yasak. Prospektusu okuyup kendin var bence
__cansu_ habibe66yks ben yaptırmıştım pişman degılm yine hamileyim nasipse yıne yaptırıcam çnkü hastaneye yatışa kadar gidiyor en azından hafif atlatıyorlar
yaseminkarakus0728 ghostty canım süresi oluyor. İlk dozunu en geç 3 ay 15 günlük olana kadar yaptırman lazim
habibe66yks minikmucit ben yaptıranlar için bahsediyor yada yaptirmayanlar bi sorunla karsilaştilarmi diye merak ediyorum
Bjkkl habibe66yks ilk çocuğumda yaptırmadım 1 hafta hastanede sefil olduk rota yüzünden ikimci dpgunca yaptıracağım İnşallah
orhismommmmmm ecemk94 aceba iğne olarak mı yapıyorlar yoksa ağızdan damla mı bazı yerler öyle yazıyor tam iki aylıgız bizde
lavinyann habibe66yks kesinlikle yaptırın ilk kızıma yaptırmadım yoğun bakıma girdi ölümden döndü rota virüs çok beter birşeymiş Allah kimseye vermesin şimdi hamileyim nasip olursa doğum yapınca yaptıracağım bebeğime çok iyi bir ders aldık
Nedbur habibe66yks Bence gerekli ilk bebeğimde yaptırdım inşallah bunda da yaptırıcam o riski almak istemiyorum çünkü arkadaşımın çocuğuna bulaştı bu virüs çok ağır atlattı hastahanede yattı
nursenasu27 habibe66yks özellikle rotayı es geçilmemesi gerekiyor diyorlar iki dozunu yaptırdım ben 3 aylıktı galiba ilk dozunu yaptırdığım da
pofidikanne habibe66yks ben yaptırmadım ve çok kötü enfeksiyon hastalıkları yaşadık 😑 ama bizim doktor önermemişti o zaman keşke dinlemeseydim diyorum
miniktirtilim habibe66yks alerjiye bağlı yaptirmamistik 7 aylıkken yakalandı rotaya. 2 ay hastanede yattı Allah Bi daha yaşatmasın bizim hayatımız zindan olmustu o süreçte verdiği kilolar yaşadığı korku travma kalici hasar yani asla hatırlamak istemiyorum…
aslan030128 habibe66yks benim bebeğim pramatüre doğmuştu doktor mutlaka yaptır dedi yaptırdım pişman değilim bir yan etkisi de olmadı damla şeklindeydi zaten iğne değildi