rabiaduru1 helin_a 2. Gebelik benmki. 37+4 pelvilk bölgemde acaip baskı yapıyor yürürkem otururken sürekli kalçamda kramp var. Ve hareketli baya. Erken gelecek gibi hissediyorm hayırlısı bakalım. İlk bebişi 39 da dogurdm tam.
dilaraat helin_a 37+4 yürürken çok baskı hissediyorum ve ara ara çekilme gibi bir şey hissediyorum. o yüzden sürekli tuvalete gitmem gerekiyor gibi. akıntı başımın belası suyum geldi sanıyorum🥲 ama son 3 perşembe günü kavuşacağız inşallah🌸🙏🏻
helin_a dilaraat bende de aynı sorunlar var ınanbana 4 Eylül dedı yarın gıdıp konuşacağım alsın artık çok yoruldum
dilaraat helin_a benim de normalde 40. haftam 3 eylül ama enfeksiyonum olduğu için perşembe günü alalım dedi. sizin kaçıncı haftanıza denk geliyor
helin_a dilaraat suan 37+3 4 Eylül tam 40 haftaya gelıyor bebek zaten ırı o tarıhı beklemek istemiyorum
dilaraat helin_a doktorunuz ona göre ayarlama yapacaktır mutlaka. benim de normalde doktorum 39′u bekleyelim demişti ama kısmet
2Mom_ helin_a aynıyız. Bende artık çok çok zorlanıyorum uyku uyuyamıyorum her yerim ağrıyor kramplar uyuşukluk lar eksik olmuyo ne zaman gelcek bilmiyorum bekliyorum öylece
selinhatay helin_a bende 37+3 teyim ağrılarım bitmiyor ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum. Doktorumla konuştuk ikinci doğumum olduğu için 38. Haftada yani bu cumartesi sezaryen olacağım. Gün sayıyorum şuan kurtuluşuma
selinhatay lared yok hataylı değilim istanbulluyum doğma büyüme 😄 hiç bulunmadım orada maalesef. Sayılı günümüz kaldı bugün daha evin temizliği ve hazırlıklarımı bitirdik ailemle. Önümüzdeki günlerde dinlenip doğurmayı bekleyeceğim siz ne durumdasınız
lared selinhatay selinhatay hatay yazınca merak ettim. :) 3.gebeliğim benimde cumartesi 38 oluyoruz . Bakalım yarın kontrolüm var
selinhatay lared sağlıkla alın kucağınıza inşallah cinsiyeti ne miniğiiin? Benim bi oğlum var şimdide kızımı alıcam kucağıma inşallah