helin_a Kızlar ne durumdasınız vala ben artık bırsey yapamıyorum kaşık gölgen çok ağrıyor bacak aram aşırı ağrıyor doktorun dedıgıne gore 4 eylülde olacak ama keşke alsa dıyorum ne oturabılıyorum ne kalka bılıyorum sızlee ne durumdasınız
rmeysaerdem helin_a 37+4 olduk bugün doktor 39 haftaya kadar bekleriz yoksa suni sancıyla doğumu baslatırız dedi ilk doğumumda da suni sancı almıstım Sizin ilk doğumumuz mu kilosu falan nasıldı acaba dediğiniz şikayetler bende de var bebek kanala da girmiş belki 39 haftadan önce kendi gelir dedi doktorum
akbltsvda helin_a 36+4 te bende oyleymm🥺sirtim kirilcak gibi oluyorrr. Yatamiyorum kalkamiyorum kim bilir ne zaman gelir🥲
feyzzdkc 37+2 deyim bende sürekli karnım toplanıyo semsert oluyor belim ağrıyo ara sıra kasıklarım ağrıyo ama tık yok gelmeywcek mi bunlar
helin_a rmeysaerdem 2 cı doğum lıkınde 39 da dogurdun ozman hata düğüne gıderken ne ağrım vardı ne sızın bunda çok kötü ağrı Çar bacağımı açamıyorum resmen en son bebegın ırı demıstı o na rağmen o tarıhı verdı
_Ebrukaracan06_ 38+3 hiç bir belirti yok hergün 1 odayı dip köşe yapıyorum yok gelen giden bir belirti hiç bişey yok
esra_mgt helin_a benimde 34+3 ama çok belim ağrıyor kalçam doğum ağrıları diyorlar ama bel için doktorum su ve kanama yoksa normal dedi 18 Eylül benimde inşallah sezaryan umarım zamanında gelir 😏
helin_a esra_mgt bana berdıgı tarıh çok geç oluyor ya 4 Eylül ben zaten suan 37+3 üm tam 40 uncu haftaya denk gelıyor
elifboyraz 37+3 bende şu an iyiyim bir sıkıntı yok bekliyoruz bakalım ilk gebelik 😇 Hareketlere başladım pilates topunda hurma vs yürüyüş bu hafta başladım hepsine 😂
helin_a elifboyraz benımkı sezeryan olacak zaten doktorun versıgı tarıhte 40 ıncı haftaya gırmış oluyorum