hilaltgcee dilekkk06 benimde perşembe gittim en son suyu çok iyiydi ama demek ki bir anda bitebiliyormuş 🥲
hilaltgcee parildayanyildiz2 bende etkisi başlıyor sanırım🥹 hafiften regl sancısı gibi ağrılar girmeye başladı
nisabayraktar0 hilaltgcee yaaa bende heyecanlandım bakalım düzene girecek mi 37+2 oldum bende hiç bir belirti yok
01_zeynno hilaltgcee benimde ilk doğum 40+1de suni sancıyla başlamıştı ikinci doğum kendi sancilarimi evde cekip gitmiştim bunda bakalım 🤭
hilaltgcee parildayanyildiz2 öyle uykusuzdumki ağrıdan uyuyamazsam diye çok korktum çok şiddetlenmişti ama uyumuşum son kez izin verdi bebeğim 🤍 şimdi uyandım ama bir ağrı hissetmiyorum başlayacak gibi bir his var
hilaltgcee nisabayraktar0 artık bu saatten sonra anlayacağım sanırım düzene girip girmediğini 🥲 Allah’ın izniyle sağsalim gelebilirsem buraya anlatırım detaylarını inşallah
zeliha1234 hilaltgcee hayırlısı neyse o olur inşallah canım sen akışına bırakmaya çalış rabbim darda koymaz inşallah sağlıkla kucağına alırsın dua na da talibim 😊😍
zeliha1234 hilaltgcee var ama o hastane de pek ilgilenmiyor akıntım çok oluyor akşamdan belli bacaklarım ağrıyor belim ağrıyor şöyle sancım gelsin artsın hemen dogurayim istiyorum rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🫶
hilaltgcee parildayanyildiz2 şu 09:15’ten bu yana suni veriliyor ama henüz hiçbir sancım yok bekliyoruz🤣
parildayanyildiz2 hilaltgcee hadi ay heyecanlandım vallahi haber et sürekli merak ederim🤭kolaylıkla kucağına al inşallah bebişini🥰