hilaltgcee zeliha1234 benim bir bilgim yok bu konuyla alakalı ama doktorunuz fazla ilgisiz davranmış bakmamak ne demek 😔 başka bir doktora gitme şansınız yok mu?
zeliha1234 hilaltgcee var ama o hastane de pek ilgilenmiyor akıntım çok oluyor akşamdan belli bacaklarım ağrıyor belim ağrıyor şöyle sancım gelsin artsın hemen dogurayim istiyorum rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🫶
parildayanyildiz2 hilaltgcee inşallah benimde kolay olur ya bir stres oldum öyle diyince ama artık bebeğim de gelsin istiyorum doğum daha zor ama ufak şeylere de takılıyor işte insan🤷🏼♀️😁
hilaltgcee parildayanyildiz2 çünkü etrafta çatı muayenesinden çokk korkan o kadar fazla insan var ki yaşamadan insan bilemiyor. Ama inanın sadece duruş şekli hoş değil o kadar😅
crnk94 hilaltgcee bu gün 40+0 da kontrole gittim açılma sancı yok doktor çarşamba gel olmazsa biz başlatırız doğumu dedi 😅
hilaltgcee crnk94 yaaa kaderdaşım😅😅 ben yarın iptal Rabbim hepiimizin yardımcısı olsun inşallah 40+2 oluyor benimde 😂
crnk94 hilaltgcee suyu da kilosu da keyfi de yerinde hiç gelmeye niyeti yok çok yoruldum ama artık gelsin istiyorum suni falan ne var ne yok hepsine okeyim
hilaltgcee crnk94 yaaa 😂😂 ben sanırım suyu iyi olsaydı az daha beklerdim son zamanları sevdim daha rahattı😂
crnk94 hilaltgcee ay bacıım nasıl rahat. Hiç durmuyor sürekli bir yerlerime vuruyor. Her yerim ağrıyor yapamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum kramplar desen o derece felaket 😅
parildayanyildiz2 hilaltgcee hadi yaa umarım bizim yaramaz kendi gelmek ister de gerek kalmaz biraz araştırdım işe yarayan da çok yaramayan da gerekli mi kararsız kaldım şuan bende
hilaltgcee crnk94 benimki oldum olası ağır vasıtaydı hâlâ aynı🤣 hanım bugün 4 parmağını ağzına sokmuş emiyordu ahahahhaa
hilaltgcee parildayanyildiz2 yani açıkçası uyardığını söylemesede anlamazsınız açıklığa bakar gibi bir şey yapıyor
dilekkk06 hilaltgcee ay bende 40 olucam çarşamba tık yok geçen hafta gittimde su felan gayet iyi dedi ama çarşamba 40 olduğu için suni sancıyla başlatabiliriz dedi
hilaltgcee dilekkk06 benimde perşembe gittim en son suyu çok iyiydi ama demek ki bir anda bitebiliyormuş 🥲
01_zeynno hilaltgcee benimde ilk doğum 40+1de suni sancıyla başlamıştı ikinci doğum kendi sancilarimi evde cekip gitmiştim bunda bakalım 🤭