Slnrhz Ruhsuz inşaaalllah inşaaalllah Rabbim sana da yaşatsn o duyguyu isteyen herkese yaşatsn la ilahe illa ente ya hennanu ya mennanu ya bedias samavati ya zel celali vel ikram oku bol bol
Ruhsuz [bilinmeyen] bu 3.gebelık cnm ama yasayan cocugum yok İnsAllah ikizlerimi kucagıma almak nasıp olur
Derin6565 Derin6565 Ruhsuz dua et başlamasın o mide bulantısı kusma tiksinme 2. Gebeliğim hamile kaldıktan itibaren 9 ay et tavuk peynir süt yoğurt yiyemiyorum pişiremiyorum bile şimdi 25 haftadayım 2 disim çürüdü birini kanal tedavisi yaptı biride cuma günü diyer dişlerin hep sizliyo
Mervecckl Ruhsuz yat kalk rabbim böyle bir hamilelik nasip etti diye dua et yerinde olmayı çok isterdim❤️
Ruhsuz Mervecckl tabıkı sükrediyorum cnm korkum eskı kayıplarım yoksa ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum
Ruhsuz [bilinmeyen] bırı 25 haftalık bırı 9 haftalık karnımda 1 tane de boş gebelik gecırdım öldü pıhtılasma ve rahımde perde vardı amelıtat oldum cnm iğne ve coraspın kullanıyorum şimdi
Ruhsuz Emnmntmhmmt Allah yardımcın olsun cnm benım korkum eskı kayıplarım yoksa ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum
Bet0142 Ruhsuz ilk hamılelık mı ? Eğer ilk hamilelıkse 19 haftayı bulur hıssetmeler 🤗 bende cok gec hıssettım boyle karnında gaz varmıs gıbı pıt pıt ederler 🤗🤗 hıc telaş yapma heycanını anlıyorum ama yapcak bişey yok zaman 🤗
Ruhsuz Bet0142 4.hamilelik cnm 3 tane kaybım var en uzun suren hamileliğim 25.hafta ölü dogum yaptım cnm 😞
Bet0142 Ruhsuz çok üzüldümm inşallah ikizlerine bişey olmaz sen olabıldıgınce stressız bı ortamlarda bulun bı mubarek gunun hurmetıne rabbım gonlune gore versın kuzum
Damlayrtsvn Ruhsuz ya çok üzüldüm şuan😞 inşallah bu kez sağ salim kucağına alırsın. Stres yapma hiç. Allah korusun kötüsünden. Hayırlısıyla sağlıkla gelirler inşallah 🙏🏻