esractn Ruhsuz 8 haftalikken benim asiri bulantim vardi hastanede yatiyodum o sira. Herkezin hamileligi bir olcak diye bisey yok zatn canm ne guzel iste rahat geçiriyosn
esmaynyl Ruhsuz normal benim de ilk düşük oldu maalesef . Bu ikinci gebeliğim 2.ci aya girişimde belirtileri olmaya başladı . Kişiden kişiye göre de değişebilir belirtiler , bazı kişiler de hiç olmayadabilir ne kadar şanslılar 👍🏻
Derin6565 Derin6565 Ruhsuz dua et başlamasın o mide bulantısı kusma tiksinme 2. Gebeliğim hamile kaldıktan itibaren 9 ay et tavuk peynir süt yoğurt yiyemiyorum pişiremiyorum bile şimdi 25 haftadayım 2 disim çürüdü birini kanal tedavisi yaptı biride cuma günü diyer dişlerin hep sizliyo
Slnrhz Ruhsuz Doktorum gayet normal bi sıkıntı yok diyo belirtim yok diyorm çocuklar seni yormuyor diyo
Ruhsuz esractn kalp atışlarını bi duysaydım hayırlısı ile biraz evham oldu cnm, sen naptın acılman vardı galıba hersey yolundadır umarım 🤲🤲
Kelebegimmm Ruhsuz sağlıklı yani🙄azerbaycanlı olduğum için bazen kendi sözlerimizi yazıyorum unutarak😁Aidin Salihin kitabında okumuştum öyle yazıyordu sağlıklı annelerin mide bulantısı falan olmaz hamileliği rahat geçirir diye
esractn Ruhsuz ayni durum canim hastanedeyim hala yatiyorum 2cm acilmam var bakmadilar bida sabit mi kaldi ilerledi mi bilmiyorum sancim olmadi ama sabittir suan sanirsam 🙏🏻🤲🏻
Ruhsuz Kelebegimmm benim arkadasımın doktoru da ne dese beğenirsin, sağlıklı bebekler de mide bulantısı cıkarma çok olurmus o kadar üzüldüm
esmaynyl Ruhsuz iğne ve progestan fitil kullandım bi kutu daha sonra bıraktım Onu da düşük olmasın diye verdiler . Plasentayla ilgili olarak bişey vermedi doktor
Ruhsuz Slnrhz ben de bugun 8 oldum carsamba cagırdı doktor Allahım İnsAllah ben de duyarım pıtpıtları❣️❣️🤲🤲
Slnrhz Ruhsuz inşaaalllah inşaaalllah Rabbim sana da yaşatsn o duyguyu isteyen herkese yaşatsn la ilahe illa ente ya hennanu ya mennanu ya bedias samavati ya zel celali vel ikram oku bol bol