zemyy Kızlar dünkü testim en aşağıdaki artık ovülasyon takip etmeme gerek yok değil mi? salı çarşamba günü silikleşmeye başladı sonuçta
zemyy ecemiyy Pik canım gözün aydın bugün muhakkak ilişki olsun. Akşam da çatlayabilir yarın gün içinde de olabilir. Takip etmen lazım o yüzden akşam tekrar test yap aynı markayla
ecemiyy zemyy dünde ilişki olmuştu ben işimi sağlama alıyım akşam ve yarında yapıyım inşallah tutar canımm çok sağol
zemyy Esma006 innovitada bi türlü tam koyuluğu yakalayamadım ben hiç canım ya ha oldu ha olacak diye ton ayırt etmeye çalışmaktan gözlerim psikolojim mahvoldu
zemyy Esma006 eşim de soruyordu pik oldu mu vs diye inan emin değilim hiç diye yanıtlamak zorunda kalıyodum
Esma006 zemyy canım sen yine iki gün boş bir dolu deneyin doktorum önerdi bu yöntemin yoksa ben bir dolu bir boş şekilde oluyordu yanlış yapıyorsun dedi yinede değerlendir buğüm
zemyy Esma006 aa gün aşırı önermedi mi. 16-17-18 ağs 3gün üstüste oldu bizim. Dün yapmadık ara veririz artık yarın da dışardayız artık ctesi yada pazar olur
merveedal zemyy yok yok pik olduktan sonrakı gün yapmıştım silikleşmişti yani çatlamış oluyor daha da yapmadım adet dönemini bekledim adete 3 gün varken silik bi şekilde yine loboquıck marka kaset test ile öğrendim inşallah gebe kalmıssındır🙏🌸
zemyy merveedal çok sağol canım teşekkür ederim inşallahh 🙏🏼 seni de tebrik ederimm adete 3 gün kala peki dpo kaçıncı güne denk geldi senin döngünde