Aysegl12 zemyy bende öyle oldu yumurtlama öncedi yumurtlama günü çatlama günü ard arda oldu bekliyorum şimdi
zemyy ecemiyy vallahi hepsi çok silik görünüyor canım 16sında nispeten daha koyu diğer günlere ama ben kağıt testlerden an itibari ile soğudum güvenemiyorum, belki de pik oldu ama testte yakalayamamışsındır o yüzden varmış gibi gün aşırı devam, bence laboquick test al bi ondan dene olmazsa bu ay
ecemiyy zemyy en belirgin 16sında oldu canım sonra düştü ama hiç kopkoyu olmadı ya bence 16sında pikti diye düşünüyorum ama bakalım bende bu ay olmadıysa diğer ay yeniden alcam
zemyy ecemiyy aynen testlere de tam anlamıyla güvenemeyiz yanıltabilir sadece yol göstersin fikir olsun diye yapıyoruz aslında kendimiz için. vücudumuz bize belirti veriyor zaten yumurtlama günlerinde akıntı sıcaklık vs vs . bana da senin söylediklerinle 16sı olabilir gibi geliyor ama yine de değerlendirme yapmayı bırakma nolur nolmaz
zemyy @ecemiyy bak canım böyle toparlıyorum testleri sırayla en azından çizgilerin koyuluğu daha ayırt edici innovitaya göre benim için
mevsimmbhr ecemiyy stres yaptıkça koyulaşması uzayacak lütfen sakin kal stres yapma 🙏🏻🙏🏻 akışına bırak rahat ol vücuduna stres yükleme böyle oldukça saha da zorlaşacaktır nerden Bılıyosun dıye sorma 🥹
ecemiyy mevsimmbhr ay bi türlü eşit koyuluğa gelmiyor gerçekten stres yaptım cnm beni çok iyi anladın
Pinkoloji zemyy innovita ya göre hala ovulasyona zaman var, diğerine göre ovulasyondasın. İlginç ama innovita bende bu ay kullandım, net kırmızıyı gördüm. Çatlamayı da gördüm, sorun yaşamadım. Acaba hangisi doğru hangisi yanlış
zemyy Pinkoloji öğlen yaptığımda da innovita da bariz şekilde silikleşme olmuştu acaba neden yeteri kadar kırmızılaşmadı çok garip
mevsimmbhr ecemiyy evet çok iyi anlıyorum sabırla yapmaya devam et bende senın gıbıydım geçen ay ilk defa yapmıştım ta 18.günde Pik gördüm sabırlı ol lütfen sende 🙏🏻🥹