aysea1 sevimlipandahii 19+4 1. Trimester de daha iyiydim şimdi çok kötüyüm ayakta bile duramıyorum tansiyon yükselmesi yaşıyorum
fatmayldrmm yenidenanne18 aynıyız bende de bulantı oluyor ilk haftalara göre az ama yinede çok kötü yapıyor birde lekelenmem oldu benim yatış yaptık birgün iğne kullandım bitti hamd olsun iyiyiz şimdilik
yenidenanne18 fatmayldrmm ayy çok geçmiş olsun inşallah iyisinizdir şu an. benim bulantılarım geçmiyor ya ilaçsız duramıyorum inanılmaz iştahsızım
pembeniz sevimlipandahii yok çok şükür balım arada oluyor sadece, koku hassasiyeti felaketti o da azaldı. Bu şekilde ilerler inşallah ilk oğlumda 14-15.haftaya kadar mahvolmuştum mide bulantısı yüzünden
sevimlipandahii pembeniz nasılsa öyle ilerler inşallah bazıları diyor 2.3.trimester zor bazıları aynı diyor bakalım 🥹🥰
pembeniz mmervek 6+1de acile gitmiştim o zaman görmüştük doktor kalp atışıda gözüküyor demişti 7+0da kontrolüm vardı tekrar bebeği gördük kalp atışını dinledik. Siz kaç haftalıksınız
kumsalyildirim sevimlipandahii çok az ama kilo da aldım 🤦🏻♀️ tam hamile gibi değil ama sertleşmedi Yumoş daha . Senin çıktı mı?
sevimlipandahii kumsalyildirim var ama elbiselerin altinda belli olmuyor çok küçük ben görüyorum sanki 😂
fatmayldrmm yenidenanne18 çok teşekkür ederim çok şükür daha iyiyiz geçti şimdi inşallah birdaha olmaz 💐 benimde bulantım var hala düzenli içince olmuyor
yenidenanne18 sevimlipandahii etkilemez insallah güzeli düşünelim güzel şeyler olsun 2. trimester hamileliğin balayıdır derler🥰💐
yenidenanne18 fatmayldrmm ne zaman geçecek bu bulantılar 🥹 kızımda doğurana kadar kusmuştum insallah bunda aynı olmam🥹
yenidenanne18 fatmayldrmm inşallah biraz beslenenilmeyi umut ediyorum iyi yönünden bakıyorum kızımdan çok daha iyi geçiyor bu gebeliğim😅 sizin cinsiyet belli mi
sevimlipandahii sillaaa ay sus sus söyleme 😂😂bulanmasin daha Ben 3 gün kustum resmen berbat bişey Allah bulantı yaşayanlara sabır versin