sevimlipandahii Bebikolar kaç haftalık oldu Biz 12+2olduk zaman güzel ilerliyor bir an önce 14 15 haftaları görmek istiyorum 🫠😂 Herşey yolundadır inşallah biraz konuşalım Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor 1.trimester çok güzel geçti 2.de öyle olur mu sizce 🤭
kumsalyildirim sevimlipandahii bende 12+2 hamileyim aynıyız. Benim güzel geçmedi hiç. Bulantı, halsizlik , bunalım 🤷🏻♀️
temmuzonbir sevimlipandahii benim 13 haftaya kadar berbat geçti sonrası için hamd olsun diyeyim kuzum 💓💐
Busranur_mnts sevimlipandahii 10+4 miniğim de hasta 2 gündür benim de halim yok bugün hastaneye gidicez eşim işten gelince 🥺
sevimlipandahii temmuzonbir çok şükür canım. Acaba benim bundan sonrada iyi geçer mi merak etmiyor değilim açıkçası 😂
temmuzonbir sevimlipandahii geçer Allah’ın izniyle kuzucum hiç zorluk çekmeden kolaylıkla sağlıkla geçsin tüm sürecin ☺️😘😘
kumsalyildirim sevimlipandahii çok az ama kilo da aldım 🤦🏻♀️ tam hamile gibi değil ama sertleşmedi Yumoş daha . Senin çıktı mı?
bnrssl01 sevimlipandahii hayırlısı olsun kız bambaska bir his allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
yenidenanne18 sevimlipandahii valla 1. trimesteriniz güzek geçtiyse 2 daha da güzel geçecektir Allahın izniyle 🥰 14+1 ben hala bulantıyla boğuşuyorum ilaçsız duramıyorum 🥲 her şey yolunda şükürler olsun. 2. çocuğum olacak Rabbim nasip ederse kızım var bir de oğlum olacak insallah🥲
sevimlipandahii yenidenanne18 oy inşallah canım bu aralar stresliyim ailevi şeyler yüzünden hamileliğim etkilenmez dimi çok korkuyorum açıkçası
fatmayldrmm yenidenanne18 aynıyız bende de bulantı oluyor ilk haftalara göre az ama yinede çok kötü yapıyor birde lekelenmem oldu benim yatış yaptık birgün iğne kullandım bitti hamd olsun iyiyiz şimdilik
yenidenanne18 sevimlipandahii etkilemez insallah güzeli düşünelim güzel şeyler olsun 2. trimester hamileliğin balayıdır derler🥰💐
pembeniz sevimlipandahii yok çok şükür balım arada oluyor sadece, koku hassasiyeti felaketti o da azaldı. Bu şekilde ilerler inşallah ilk oğlumda 14-15.haftaya kadar mahvolmuştum mide bulantısı yüzünden