Esramhmt Benim prenses bir kızım olucak allah izin verirse az da kaldı nerdeyse isimde çok kararsız kaldık 😐 Doğa Dünya Lina Mira Güneş Eşimde ecem lina veya Asya lina istiyor bende iki isim sevmiyorum 😐 sizce ne olmalı yardım 💁♀️😂
Dilan123 Esramhmt Dünyaa 👼🏻 Ben çok istedim ama eşime sevdiremedim bir türlü 😒 bizimde Lavin Duru oldu😊
Esramhmt BaharSefvan mirayı seviyordum ama ben sanki doğayla dünyaya daha yatkın gibiyim lina felan 😂
Elwing6 Doga ya da Dünya benim esim janset diyor baska bir sey demiyor sinir oluyorum :( siz koyun bari guzel isimler doga da Dunya 'da
Kelebegimmm Esramhmt ama farklılık olacak diye garip adlar oluyor sanki.mesela sizin adınız ne güzel Esra.klassik türk isimleri daha güzel sanki.yazmamak için kendimi çok zorladım yapamadım Ayşe çok güzel bir isim mesela.
Esramhmt Dilan123 ben lavin İsminide çok seviyordum eşim ısınamadı bende ortak bi isim olsun istiyorum 🙂
Esramhmt Kelebegimmm doğrudur yazabilirsin saygı duyuyorum ben fikir edinmek adına yazdım teşekkür ederim 😍 ama nedense bu isimler daha çok hoşuma gidiyor 🙂
Kelebegimmm Esramhmt ❤️Herkes aynı isimleri sürekli yazdığı üçin insan bir garip oluyor işte)sanki herkes aynı isimde olacak gibi geliyor.siz en iyisi akrabalara anket şeklinde yapın) en çok hangi isim seçilirse o olsun