mevsimmbhr min342 ben Goremedım canm reglınıze kaç gün var kaset test erken gebelık testleri gıbı erken algılayamıyor bazen
min342 mevsimmbhr valla daha 6 gün var ama ilk defa hayalet çizgi gördüm geçen ay testim hep tertemiz çıkıyordu
ashanmom birumut_ bizimde kafamız cok karıstı ama burada yazılanlara göre hatalı oldugundan iyice emin oldum kanda cıkmadı cunku 🤷🏻♀️
allyslife ashanmom maalesef çok yaygın, arkadaşıma kopkoyu çift çizgi verdi 3 kez peş peşe, o kadar emindik ki olduğuna.. kanda negatifi görünce yıkıldık maalesef. 4 sene sonra görmüştük bir de hepten can sıkıcıydı
mevsimmbhr min342 daha barmış önümüzdeki günler erken gebelık testı ıle tekrarlayabılırsınız ınsallah vardır gönlünüze gore versın Rabbım
tugbaokcular ashanmom ilk beş dk içinde cikmadiysa yalanci pozitif olabiliyo. Ben de Ekim ayında aşırı net çizgi ile kan negatifti. Çok şaşırmıştım. Nimoydu markası Aralık ayında bebetime aşırı silik çizgi ile kan pozitif gördüm.
ashanmom tugbaokcular hemen çıktı çizgi aslında bir önceki gebeliğimde de öyle olmustu bende okey kesin hamileyim dedim ve kan tahlilimi görünce sok oldum sıfır cıktı beta 2 - 3 bile değil sıfır 😅
tugbaokcular ashanmom doğru olabilir ozaman. bence adet gelmediği sürece şans var. Tekrar deneyin bakalım.