ashanmom Merhabalar , görselde paylaştığım gibi gebelik testim pozitif çıktı ama kanda negatif sizce hamilemiyim ?🙏🏻🙏🏻
mevsimmbhr ashanmom ashanmom canm bazı testler yalancı pozıtıf verıyor bunlardan bazıları freely nimo artımed vs çoğu öyle dıyemem ama bunların yalancı pozıtıfıni çok okudum burda Bıde bende de yalancı pozıtıf verdı freely test o yüzden kan da yanılma payı olacağını düşünmüyorum testler sıkıntılı
birumut_ ashanmom yalancı pozitif bende gördüm ama benim yaptıklarım ve burada gördüklerim daha silikti bu basbaya pembe ve gözle gözüküyor Allah Allah
ashanmom ozturkkpnar kan tahlilimi sağlık ocağında verdim acaba oradamı sıkıntı var diye düşündüm bende kafamızı karıstırdılar resmen 🙂↕️🙂↕️🙂↕️
ozturkkpnar ashanmom sağlık ocağıysa tekrarlamanızı tavsiye ederim. Kaset testler bozuk olabiliyor ama beta kanda erken haftalarda bile gözüküyor. İsterseniz tekrar evde bi test alıp deneyin önce pozitifse kanı yenileyin
ashanmom ozturkkpnar cook tesekkür ederim o şekilde denemeyi düşünüyorum umarım herseyin hayırlısı olur ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum 🙏🏻
ashanmom min342 google fotoğraf link oluşturma yaz çıkan sitelerden birine tıklayıp görseli yükle otomatik link oluşturuyor, sonrasında foruma o linki ekleyebilirsin 💕
ashanmom sedaantepli hayır dogum yapalı 7 ay oldu ve daha hiç regl görmedim şüpheli bir durum sonrası test yaptım ve durum bu şekilde
bmbibdm ashanmom yalancı pozitif cıkardıgını okumuştum sanki. En iyisi baska bir hastanede tekrar beta baktırmak olur
ashanmom bmbibdm bilmiyorum olabılırr tekrarlayacağım tüm işlemleri şüphe düştü birkere içimize 🤷🏻♀️
ashanmom mevsimmbhr anladım çok teşekkürler internettede hep bu testlerin güvenirliği konusuluyor saskınım tecrube oldu bizlerede 💕
mevsimmbhr min342 ben Goremedım canm reglınıze kaç gün var kaset test erken gebelık testleri gıbı erken algılayamıyor bazen
ashanmom birumut_ bizimde kafamız cok karıstı ama burada yazılanlara göre hatalı oldugundan iyice emin oldum kanda cıkmadı cunku 🤷🏻♀️