Melek09 feyzaa34 ben doktora gittiğimde 13 haftamın içinde olucam öğrenebilir miyim acaba bacaklarını açarsa 😊
feyzaa34 Melek09 tahmin söyler evet kuzum yada öğrenirsin diyeyim ama detaylı bekle derim 20. Haftayı filan çünkü çok değişen var burda cinsiyet çok görüyorum 😂😂😂
Birkedibirbebek feyzaa34 ayyy gelir mi Eylül ben de hep bunu düşünüyoruum🤷🏻♀️ Kızlar bebişlerinizin boyu kilosu nasıl ya
feyzaa34 Birkedibirbebek valla her hafta gidiyorum doktora kuzum ama bu perşembe gidicem bu sefer kesin sorucam nasıl boyu kilosu suyu diye😅 onu ultrasonda görünce sevinçten dilim tutuluyo😷
feyzaa34 GulsahMulayim tamam kuzum zorlamam kendimi parol içiyorum kırıyorum ortadan ikiye yarısını içiyorum çok iyi geliyor☺☺
Melek09 feyzaa34 geçmiyor resmen haftalar bu hafta kontrolum var zor geldi şimdiden bi dahakini beklemek daha da zor 😔
Birkedibirbebek feyzaa34 yaa dimi ya rabbim hepsine sağlık versin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin♥️☺️
smls19 feyzaa34 Canım burda bir kaç manav da var gönderebilirim bulamıyorsan ama yeşil üzüm değil morumsu bir renkte oluyor ya o renk 😂😂
feyzaa34 smls19 hahah buluyorum kuzum evime her gelen üzüm bulup geliyor artik🤣🤣 allah razı olsun beni düşündüğün icin😘❤
feyzaa34 [bilinmeyen] ay kuzum çok geçmiş olsun ne diyim🤣🤣 ama olsun hayatimizda sınırlı hamile kalıp sınırsız aseriyoruz yapcak bisey yok 🤣🤣
smls19 GulsahMulayim Kız sus kendine nazar değdircen Maşallah 🧿 diyelim de 😂😂 bende senin gibi dedim dedim şimdi ööğğ diye geziyorum ortalıkta 😂😂😂
GulsahMulayim smls19 hahaha dur hemen dilimi ısırayım canım 😂😂 ciddi misin ya, ne kadarlık şuan bebişin. Tırstım şimdi 🙈🤗🤗
Uykusuzgeceler feyzaa34 bizde yeni 17 olduk canım bnde 2 kilo verdim ama göbüş bnden önde gidiyor 😍😍 tek bnde oluyor sanmıştım
smls19 GulsahMulayim 12 haftalık daha canım 11 haftaya kadar hiç birşey yoktu Allahım herkese diyordum hiç birşey yok diye 11.haftaya girdiğim gün başladı herşey 😂😂😂