mumsu aşkım ben 34 yaşındayım. 7yıllık evliyim ama ilk 5 yıl maddi manevi sebeplerle erteledim. 32 yaşımda denemeye başladım her ay ovulasyon günlerinde. Olmayınca hsg çektirdim tüplerle ilgili kafa karışıklığı oldu doktor miyom alma ameliyatında tüplere yine baktı laporoskopi oldum tüpler açık çıktı miyom alındı. Eşimin değerleri düşük takviye kullandık denemeye de devam ettik morfoloji hız filan düşük. Amh değerim 2,46ydı ameliyat öncesi. Geçen ay baktırdığımda 1,46ya düşmüş. Olmayınca önce üç ay klomen tedavisi o da olmayınca tüp bebek denedik 10 yumurta çıktı 9döllendi ama sadece 3 tanesi 5.gün embriyosu oldu pgt testine yolladık 2si sağlam biri mozaik geldi. 2 tane de 6.gün embriyosu oldu ama teste gitmedi onlar öyle donduruldu. 1ini transfer oldum sağlam gelen 5.gün embriyosunun tuttu ama kürtaj oldum kalp atışı olmadı. 10 ay geçti üstünden kürtajın kendimiz denemeye devam ettik ama hiç gebelik olmadı. Yani ben isteyince hemen olur dediğim süreç nerelere geldi. Laporoskopi tüp bebek kürtaj milyonlarca takviye. Elde var sıfır. Bilmiyorum erken düşünseydim belki eşimin değerleri gençlikte daha iyi olurdu belki yumurta kalitem daha iyi olurdu. Tüp bebek en azından güzel sonuçlanırdı belki. O yüzden tünelin sonundan sesleniyorum niyetin varsa erteleme yavaştan muayenelere basla. Çünkü yol çok uzun inşallah seninki kısa sürede sonuçlanır biz hala cabalamaya devam ediyoruz