Smy17 nuuuur1998 depend kesinlikle çok çok rahat ben bir paket almıştım bitince yeniden aldık mesela benim yeterli gelmemişti ama çok rahat bi bez
nuuuur1998 rainbowdash evet bende ilk kez aldım nasıl diye endişe etmiştim rahatladım umarım iyi gelir
sehriban_agit nuuuur1998 nuuuur1998 merhaba iyi akşamlar ben sizin mesajınız gördüm merak ettim siz neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz Bir de kaç milim kullanıyorsunuz
nuuuur1998 sehriban_agit benim 4 düşüğüm var malesef hamile kalınca kesede pıhtı oluşuyormuş detaylı tahlil verince çıktı sonra tekrar hamile kalınca iğne ve aspirine başladım doğuma kadar vuruldum doğumdan sonra 15 gün daha vurulup bıraktım oksapar 4000 kullandım
rrm yeliz1923 benim doğumlarım sezaryendi canım ilk kalkışıma kadar ameliyathaneden çıkarken sedyede altıma yerleştirmişlerdi normal hasta bezi . Ben kendim ayağa kalktıktan sonra giydim onu.
Smy17 hayalperi ben l almıştım 78 kilo ile doğuma gitmiştim çok rahat oldu. Zaten ilk günler hala ödemli oluyorsun karın falan hala şiş oluyor yavaş yavaş kilo da düşüyor karında küçülüyor
dilara_minaz5672 nuuuur1998 ilk kızımda 40 gün sürdü ikinci kızım 20 gün dü bakalım bunda kaç gün sürecek
Elif92 nuuuur1998 herkes depend den çok memnun ama benim dikiş yerime değdiği için giyemedim ne alabilirim normal bikini külot içine de ped mi
Alara6161 Önceki iki doğumumda hastanenin verdiğini kullandım sezeryanla doğum yaptım ilk gün hastaneden takıldım sonraki günler bebek bezi yada pedle takıldım rahatsız etmiyordu hani çokta kanamam olurdu ama kurtarıcıydı bu ikisi
ilkheyecanim_ nuuuur1998 sezeryanda cok kan gelmiyor ben lohusa pedi aldım 1 tane tek kullandım çok kirlenmedi normal Orkid taktım kanım hiç yok normal mi bilmiyorum
Busranur_mnts nuuuur1998 depend aldım ama asla rahat edemedim naylonsu gibi belimi sıktı o yüzden belkş bi büyük beden daha olsa olurdu ama o kadar kanamam da yoktu nromal doğumdu 2 tane zor kullandım sonra iç çamaşır büyük pede geçtim daha rahat ettimyanknıza her ikisini de alın duruma göre kullanırsınız bazılarının gerçekten fazla kanaması oluyormuş
Busranur_mnts buketbuk benim adet gibi oldu hafif geçti depend vs kullanmadım o yüzden herkeste bir olmuyor hazırlıklı olmak lazım
ikiprensannesi___ nuuuur1998 bence depend Alın zaten içinde 9 10 tane oluyor 1 paket alın duruma göre ilerlersin