buketbuk nuuuur1998 doğumdan sonraki kanama regl kanaması mı? Çok yabancıyım bu meselelere yeni hamileyim
rrm nuuuur1998 depend markasının lohusa pedi var külot gibi giyiyorsun çok rahat oluyor. İki doğumumda da ondan aldım kullandım. Şimdi 3. Ye hamileyim doğuma alacağım yine
rainbowdash nuuuur1998 depend diye geçen külot gibi hasta bezinden alın derim çok kolaylık oluyor ben direkt onu kullandım üstüne ayriyeten iç çamaşırı giymeye gerek bile olmuyor kanama azaldıktan sonra normal pede geçersiniz zaten
ikicocukannesiii_ nuuuur1998 ben bebek bezi kullandım bunda da öyle yapacağım kenarlarını kopar ped gidi oluyor zaten vallahi çok rahat kullandım ben
nuuuur1998 buketbuk kişiye göre değişiyor kan akımı benim çok oldu mesela çünkü kan sulandırıcı iğne vuruldum ondan oldu ama kız kardeşimde az oldu ve 1 hafta sürdü benimki 40 gün hiç durmadı 🤭
Busranur_mnts buketbuk benim adet gibi oldu hafif geçti depend vs kullanmadım o yüzden herkeste bir olmuyor hazırlıklı olmak lazım
dilara_minaz5672 nuuuur1998 ilk kızımda 40 gün sürdü ikinci kızım 20 gün dü bakalım bunda kaç gün sürecek
nuuuur1998 buketbuk dedim gibi herkes te farklı ben 9 ay iğne vuruldum banada çok geldi doktorum normal demişti
tugbahakanturhan nuuuur1998 peki normal doğum mu yaptınız bende iğne kullanıyorum her gün kan sulandırıcı ve normal mi sezaryen mi daha güvenli iğne kullanımda ve sezaryende de kanama oluyor mu
nuuuur1998 tugbahakanturhan evet ben sezeryan oldum Çünkü 1 gün önce iğneyi bıraktı doktorum dikiş tutmaz dedi kanım sulanıyor çünkü 34 haftaya kadar da aspirin içtim
sehriban_agit nuuuur1998 nuuuur1998 merhaba iyi akşamlar ben sizin mesajınız gördüm merak ettim siz neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz Bir de kaç milim kullanıyorsunuz
yeliz1923 rrm Doktor kanama kontrolü yaparken zor olıyor mu brn hep cırt cırtlı hasta bezi kullandım doktor gelip gidip kontrol ediyordu
nuuuur1998 rainbowdash evet bende ilk kez aldım nasıl diye endişe etmiştim rahatladım umarım iyi gelir
rrm yeliz1923 benim doğumlarım sezaryendi canım ilk kalkışıma kadar ameliyathaneden çıkarken sedyede altıma yerleştirmişlerdi normal hasta bezi . Ben kendim ayağa kalktıktan sonra giydim onu.