Fatmaa_mehmett anne189 evde iki küçük çocuk peşinde koşan ben 9 ay boyunca temposuz iş tutan ben son hafta bol sicak suya hareketler yapan ben 42+3 de doğum yapan ben😁😅 yani demek istediğim ne zamn gelemk isterse ozmn geliyorlar🙂
parildayanyildiz2 Raftakilimon ilişki korunmasız mı oldu hep öyle söylüyorlar ama enfeksiyondan da endişe ediyorum bir yandan
aysee_06 Artık en son hırslanıp 3 5 10 tane hurma yemiştim gecesine sancılanmıştım doğum başlamıştı gittiğimde 😅😅
anne189 aysee_06 bende dün çok hırslandım dün her şey i yaptım sanki bi şeyler oluyor gibi 🤣 mide bulantım var bide aşağıya baskı var ama bakalım sancıda eklenirse tamamdır 🤣
Melike3506 anne189 duştan çıkmadan 10-15 dk belime sıcak su tuttum duştan çıktıktan sonra suyum geldi doğuma gittim doğurdum 😂
Moz anne189 iyi ki de olmamış ya yapamazmışım diyorum şimdi sezaryen de çok zor bu arada ama normal doğumu canlı canlı yaşamak tanıklık etmek bana zor geliyor
parildayanyildiz2 Raftakilimon aynen kesinlikle öyle oldu ilişki olduğu gece sancılarım düzenli geldi ve sabaha doğum yaptım🤭