parildayanyildiz2 suni sancı çok mu kötü bir şey 😣 ben de bugün 40 haftalık oldum gelen giden yok 😩 2 haftadır hurma yiyorum, Meryem ana otu denedik bazen sancım oluyor ama nstde yetersiz, düzensiz çıkıyor. Arada bir evi temizliyorum, eğilip halıları siliyorum, evimiz de 5. Kat zaten asansör olmadığı için merdiven in çık da yapıyorum. Gün içinde de hareketliyim birkaç hareket var onları yapıyorum. Anlayacağınız ne yaptıysam getiremedim şu kızı 😅 ama psikolojik olarak çok yıprandım. Doktorumuz da suni verelim doğurtalım seni dedi ama bi sorunumuz yok. Bebek hareketleri iyi, sancı yok, suyum gelmedi. Bebiş biraz iriydi 3600 gibi ve uzun. 10 gündür de açılmam var 4 cm ama orda kaldı ilerlemiyor hiçbir şekilde. Doktor bana bıraktı ama suniyi alırsan geri dönüşü yok yapamayacak olursun aksi bi durum sezeryan olur diyor. Ve devlete gidiyorum, özel değil. Yarın doğumhanede son günü. Diğer doktorlar olacak artık 2 hafta boyunca ki onları tanımıyorum güvenmiyorum da. Siz olsanız ne yapardınız ? ☹️ böyle doğumu tetikleyen başka bişi yok mudur bildiğiniz yaptığınız bişiler. Şimdi yine yürüyüşe çıkacağız eşimle ama eskiler de ne kadar yürürsen koşarsan koş o bebek vaktini bekliyor daha vakti gelmemiş demek ki suni falan alma diyorlar gelir bekle diyen çok ama insan stres oluyor