derya_1010 babyonn esmerleşirsin yazında ırk değiştirmezsin bacım ya bendede çıktı o et beni göğsümde omzumda falan oda geçer inşallah
kalimero39 derya_1010 Bana daha da tövbe estağfurullah bir şey oldu. Boyun bölgemde bir sürü minik minik et benleri çıktı. Sonra o bölgeler karardı. Doğumdan sonra hem renk açılıp eski haline döndü hem de et benleri düştü.
derya_1010 kalimero39 🤣et benleri bendede çıkmış ama tek tük dua et yüzün kararmamış benim boynumla yüzüm bir tek heryerim kara bacaklarım hariç 😅
emineata derya_1010 benim de çenemde dudaklarımın altında kararmalar oluştu sanki yediğim bişeyin izi kalmış gibi belirgin ama doğumdan sonra geçer diyorlar bilemiyorum artık ama ne olsa normal dedikleri için saldım artık
derya_1010 emineata seninki leke benimkide zencilik lekeye şimdiden bile bakım yapabilirsin ama kararmaya çare yok teninin rengi değişiyor o daha kötü 😅
Siyah2418 derya_1010 benim de ilk 2 gebeliğim de böyle sorun yaşamadım ama bu hamileliğim de bende karardim yüzüm kara yaaaa yıkıyorum yıkıyorum geçmiyor artık çamaşır suyuna sokacagim kendimi aynı şekilde koltuk altı bikini de 🫤🫤
derya_1010 Siyah2418 aynı durumdayım bacım valla aynaya bakamıyom 27 de hafifti 28 de arttı maşallah karalık
maviiss Benimde genital koltuk altı ve meme ucun çok karardı son 1 haftada iyice kötü oldu geçer mi inşallah bende çok kafaya takıyorum