derya_1010 Off gerçekten piskolojim bozuldu Arap bacı gibi oldum ben boynum yüzüm göğsüm kollarım bile genital bölge heryerim resmen karardı 🤦🏻♀️
temmuzonbir derya_1010 doğumdan sonra geçiyor diyolarlar endişe etme bir sürü kremde çıktı başarılı olanlardan kullanırsın doğumdan sonra
momrose derya_1010 benim annemin tezi kız güzelleştirir der bence de erkekler çirkinleştiriyo, bilimsel açıklaması bile var , erkeğe hamileyken testesteron daha çok artarmış Buda cilt kötüleştiren bir şey
derya_1010 babyonn ben güneş kremsiz adım atmadım hiçbiryere evdeyim çoğu zaman evdede sürdüm yinede oldu 🤦🏻♀️ Güneş kremiyle alakalı oldugunu düşünmüyorum ya vücudumda karardı çünkü
babyonn derya_1010 doğumdan sonra geçer diye doktorların videoları vardı sağlık olsun kış gelince açılır bence yaz mevsimi de etkiliyor insanı. Bende de et benlerim çıktı boynumda minik minik sırtım çok sivilcelendi omuzlarım falan
derya_1010 momrose Bencede ya ilk zamanlar çok güzeldim cildim miss gibiydi birden koyulaşmaya başladım bende zaman ilerleyince şuan 28 haftalığım benim annemdede koyulaşma olmuş erkekte geçmez diye korkuyo insan ya
Moz derya_1010 evet boynum memeler göbek koltıkaltı genital kararmıştı göğüs ucu bile açıldı rengi şimdi
derya_1010 babyonn esmerleşirsin yazında ırk değiştirmezsin bacım ya bendede çıktı o et beni göğsümde omzumda falan oda geçer inşallah